Alle kollektive køretøjer tilsluttet IMM Free

alle offentlige transportmidler
alle offentlige transportmidler

Istanbul Metropolitan Municipality, har afsluttet forberedelserne til Ramadan Fest. I henhold til dette vil alle de offentlige transportmidler, der er forbundet med IMM, bære Istanbul fri i ferien. På festivalens første 3-dag vil alle parkeringspladser i vejen til İBB-datterselskabet İSPARK tilbyde gratis service. 4 bibliotek 7 / 24 vil være åbent under festivalen. Alle enheder af IMM vil være opmærksomme for at forhindre eventuel negativitet.


Istanbul Metropolitan Municipality afsluttede forberedelserne til 9 daglige Ramadan Day med alle enheder. Nødvendige foranstaltninger er truffet for indbyggerne i Istanbul for at tilbringe en behagelig, fredelig og sikker ferie.

IETT ER PÅ DIN SERVICE MED 4 THOUSAND 524 TOOL
Under Ramadan; IETT, private busser, Bus Co, Metrobus, City Lines Ferry, metro, lys metro, sporvogn, kabelbane, svævebane, sporvogn og nostalgisk tunnel vil være gratis. IETT under festivalen; 4 524 tusinde køretøjer, til at tjene med 42 062 tusind gange. Yderligere fly vil blive foretaget i henhold til densiteten. Metro Istanbul vil øge antallet af metro tjenester.

iSki; Foranstaltninger inden for ferie inden for rammerne af de trufne foranstaltninger vil ikke skabe vand. Vand vil blive leveret i fuld kapacitet i hele byen. Holdene blev tildelt for at beskytte muligheden for vandfejl eller blokering.
DCC; På trods af den ekstraordinære udvikling vil alle enheder, der er forbundet med IMM, blive koordineret hurtigt, og 24 vil være på vagt.
IGDAS; tog alle forholdsregler for at forhindre naturgasafbrydelser i byen. Holdene blev tildelt for at forhindre enhver mulig negativitet.

Istanbul Police Department; Du vil være på banen med det gennemsnitlige 500 personale hver dag. 295 vil arbejde på grundlag af køretøjet med 7 / 24.
Istanbul Fire Department og IMM Health enheder vil fortsat tilbyde uafbrudt service til Istanbul beboere at have en behagelig og fredelig ferie.

ISPARK; 1, 2. og 3. over hele vejen parkering i Istanbul gratis service vil give.
Tree og landskabspleje Co .; Alle produkter vil blive anvendt på 15 rabat. 1 dag. og 2. Dagen åbnes i Karacaahmet og Zincirlikuyu.

İBB OFFENTLIG FORBINDELSER TEAMS LEVERER TIL BYEN
IMM Direktoratet for Public Relations-hold, Arefe og XramX. Edirnekapi kirkegård i dag for at holde Koranen Kerim ånden i vores kære martyrer. Martyrs vil blive ledsaget af deres slægtninge. 1 dag. og 1. Dagen vil blive besøgt af hospitaler, patienter, arbejdstagerne, læger og hospitalspersonale. 2 maj - 31 3 July Martyrs busstation mellem juni Harem busstation, Alibeyköy Mobile busstation, Samandıra busstation, Istanbul vil være ude af byen til festivalen i Istanbul lufthavn og Sabiha Gokcen Lufthavn til at sige farvel med gaver. 15 dag. Dag medarbejdere i indkøbscenteret, 2. Dag vil blive besøgt af Darülaceze beboere. Mine naboer Beyaz Masa hold vil besøge husene i Istanbul beboere for en overraskelsesferie. 3 dag. White Travel arrangeres. ALO call center opgaver til 3 153 / 7 vil fortsætte, på stedet løsninger teams i feltet mission ved chokolade, legetøj, og vil gøre kaffe bakke fordeling. White Table Communication Points vil tjene borgere, lokale og udenlandske turister under festferien.

MUSEER VENTER TIL BESØGERE
Museer i Istanbul Metropolitan Municipality, som er besøgt med interesse af alle lokale og udenlandske turister, vil være åbne i hele festivalen.
Basilika Cistern: 09: 00 - 18: 30 (Første dag for fest åbning 13: 00)
Goodwill Cistern: 09: 00 19: 00 (Første dag for fest åbning 13: 00)
Panorama 1453 History Museum: Første dag i Feast 12: 00-18: 00 10 andre dage: 00-18: 00
Türk Dünyası Kültür Mahallesi: Dagens første dag lukket Andre feriedage 10: 00-17: 00
Miniatürk: Hver dag i løbet af dagen vil 09.00-19.00 være åbent mellem timer.

4 LUTTE ALDRIG PÅ BIBLIOTEKET FØR DAGEN
365 bibliotek, hvor Istanbul Metropolitan Municipality aldrig er blevet lukket på 4 dagen af ​​året og serveret til alle Istanbul beboere, vil være åben under Ramadan Fest. Ifølge dette
• Atatürk Bibliotek - Taksim
• Ahmet Kabaklı Bibliotek - Fatih
• Rasim Özdenören Bibliotek - Başakşehir
• Muallim Cevdet Bibliotek - Kartal
7 / 24 vil tjene i Ramadan.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar