Bropas passeres fra Amnesty Parliament

at overføre straffe bøder
at overføre straffe bøder

Folketinget bestod parlamentets lovforslag, hvor AKP præsenterede Parlamentet før valget blev afholdt i juni i Istanbul.

AKP 23 vil blive afholdt igen i juni, valget i Istanbul Metropolitan Kommune Parlamentet inden 15 snit til at gøre det ulovligt skift i juli Martyrs Bridge at give afkald på opkrævning af administrative bøder, tilbyder poser forudser fjernelse af 10 tusind pounds 15 tusind pund for anvendt SCT reduktion i skrot køretøjer blev lov blev vedtaget på Parlamentariske Generalforsamling.

16 alder og biler på, varevogne, minibusser, busser, varevogne, lastbiler, vil TR blive udstedt samme race et nyt værktøj periodiseres i den første erhvervelse vil blive annulleret punktafgift øvre grænse for 10 tusind pounds 15 tusind pounds, afhængigt attraktive arter, der skal fjernes for at eller skrot til at eksportere køretøjer .

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar