Denne ekspedition, Bees Raided Istanbul Airport

denne gang Istanbul lufthavn bi
denne gang Istanbul lufthavn bi

Bier slog en blæser ved forklædesektionen i Istanbul lufthavn. airporthab erIfølge nyhederne i; En ny begivenhed finder sted hver dag i Istanbul lufthavn, som åbnede i april. Denne gang angreb bierne på lufthavnen.

Denne gang nærmede bier, ikke fly, bælgen D7 på forklædet i Istanbul Lufthavn. Da bierne, der kom ud af bikuben, ikke kunne lande på de omkringliggende træer, måtte de lande på bælgen, hvor flyene nærmede sig.

Det anslås, at bier, der forstås som honningbier, forlader biernes bikube i de omkringliggende landsbyer og lægger dem på bælgen. Som kendt bestod området, hvor den nye lufthavn blev bygget tidligere, af et skovområde, hvor bier modtog honning og blomster var rigelige.

Denne proces, der kaldes som søn, foregår som følger; Reproduktionsinstinktier af bier; En biergruppe, ledet af en dronning, forlader bikupen for at danne en ny familie af bier.

30% - 70% af individerne i kolonien forlader bikuben sammen med den gamle dronningbi og danner en ny koloni. Den første dronning, der går sammen med sønnen, genvinder evnen til at flyve ved at reducere gyden et stykke tid før sværmen.

Selv om det varierer fra region til region, er det forårssommer. Maj-juni fortsætter indtil tidspunktet for indsamling af store nektar.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar