Bursa T2 sporvogn forlader borgerne i svær position

Bursa t sporvogn linje borgere var i en vanskelig situation
Bursa t sporvogn linje borgere var i en vanskelig situation

Fodgængere på Yalova Road fandt løsningen af ​​krydset med 'trætrapper'. Men ingen ser at hvert skridt er at dø.

Olay NewspaperIfølge Derya Demirs rapport; Fjernelsen af ​​fodgængerovergange på grund af T2 Tramway på Yalova Road forlod borgerne i en vanskelig situation. For at bevæge sig i den modsatte retning af vejen inviterer overgangssystemet, som nogle mennesker skaber med deres egne midler på visse punkter, ulykken.

Ligesom transitsystemet nær Besyol Crossroad. Skolen eller borgerne forlader huset for at gå på arbejde, krydse vejen og bruge træstigen, som de har installeret for at overvinde beskyttelsesvæggen på sporvognslinjen.

De fodgængere, der hopper ukontrolleret til vejen, hvor mange biler passerer efter at have passeret skinnerne, der ligger på ruten, hvor sporvognen vil passere ved trætrapper, ignorerer deres liv.

FACIA siger, at jeg kommer GEL
De, der er opmærksomme på faren, vil have beskyttelsesforanstaltninger og sikkerhedsforanstaltninger. Beboerne sagde, at busstopperne var modsatte og sagde, otobüs På vej tilbage fra basaren forlader bussen. Derfor er vi nødt til at gøre en sådan overgang i fare. Igen, fordi nogle elever er på tværs af vejen, står vores børn over for fare hver dag. Der er en overkørsel i nærheden, men vi vil ikke bruge den, fordi den ikke er fuldført, "sagde han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar