Genanvendte sundhedsforhold for jernbanearbejdere

de sundhedsforhold, der er søgt hos jernbaneansatte, er blevet omarrangeret
de sundhedsforhold, der er søgt hos jernbaneansatte, er blevet omarrangeret

Forordningen om ændring af jernbanesikkerhedskritiske toldforordningen, der er udarbejdet af Generaldirektoratet for Jernbaneforordning i lang tid, blev offentliggjort i den officielle tidsskrift af maj 18 og trådte i kraft. Inden for rammerne af den ændrede forordning blev de sundhedsbetingelser, der blev søgt for medarbejdere med sikkerhedskritiske opgaver i jernbanevirksomheder, også revideret.


Generaldirektoratet for Jernbaneforordning anvendte YOLDER's udtalelser sammen med fagforeningerne under udarbejdelsen af ​​forordningen og delte det arbejde, som det forberedte på linje med foreningens medlemmer med generaldirektoratet. I den nye forordning, der trådte i kraft, blev YOLDER velkommen til at stille nye arrangementer til fordel for medarbejderne om de problemer, som YOLDER henledte opmærksomheden på.

I den nye forordning blev det observeret, at der ofte opstod problemer specielt ved undersøgelsen af ​​sukker, blodtryk og øje, og de tilstræbte betingelser blev opdateret til fordel for medarbejderne.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar