Sikker kørsel i solsikkebike dalen

den sikre surc
den sikre surc

Sakarya Metropolitan Municipality Sunflower Bike Valley fortsætter med at være vært for sine besøgende. Inden for rammerne modtog 3. klasse studerende på Karaman Elementary School oplysninger fra inden for Safe Bicycle Use i Traffic Bisiklet trainers fra Sunflower Bike Valley trænerne og fra Sakarya Police Department Traffic Branch embedsmænd.


Ved fortsættelsen af ​​sine aktiviteter under Metropolitan Municipalitys ungdoms- og idrætsdirektorat fortsætter Ayçiçeği Bicycle Valley med at være vært for sine besøgende. I den sammenhæng modtog de tredje klasse elever på Karaman Primary School oplysninger fra Clay Safe Bike Use in Traffic. Der blev uddannet instruktører fra Sunflower Bike Valley-trænerne og embedsmænd fra Trafikafdelingen i Sakarya Police. Mens eleverne havde en behagelig tid i programmet, fik de oplysninger om brugen af ​​sikre cykler.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer