Kent's Ramadan Feast mindede Çorlu Togulykke!

Kent's Ramadan Feast mindede Çorlu Togulykke!
Kent's Ramadan Feast mindede Çorlu Togulykke!

Kent's Ramadan Feast i år, laş Bayramlaşır, vi vil være familie reklam tema reklame film udmærkede stor reaktion på sociale medier.

Sociale medier brugere i byen Corlu sidste år Tekirdag 25 persons død, 340 person såret i toget ulykke, hvilket resulterer i en meget lignende elementer af reklamefilmen regnede kritik.

 

 

I Ogilvy Istanbuls kommercielle film, passagerer, der rejser med tog for at tilbringe ferien med deres familier, men ude af stand til at nå frem til morgenen af ​​ferien på grund af uheld, bliver familie med hinanden på toget.

8 mennesker døde, og 25 mennesker blev såret i togulykken, der fandt sted i Çorlu-distriktet i Tekirdağ den 340. juli sidste år. Når de passerede gennem Çorlu, blev 5 vogne veltet som et resultat af, at jordgitteret blev glidet under skinnerne. Den 19.04.2019 iværksatte de pårørende, sårede og advokater til dem, der døde i en togulykke, en 'stille ventende' handling foran retsbygningen efter anklagemyndighedens beslutning om, at nogle anklagere ikke behøver at retsforfølge, og søgningen efter rettigheder fortsætter stadig.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar