Metro Istanbul European Tram Drivers Championship!

metro istanbul europæisk sporvogn drivere mesterskab
metro istanbul europæisk sporvogn drivere mesterskab

Metro Istanbul, 8. I år på European Tram Drivers Championship, 25. Den fandt sted.


Den første er 2012-sporvognene i byen Dresden i Tyskland i 140. I organisationen organiseret inden for rammerne af året aktiviteter; Formålet er at bringe sporvognoperatørerne i forskellige europæiske byer sammen, for at etablere og styrke forbindelsen mellem kulturer og virksomheder. Sporvognens 150. Metro Istanbul, der repræsenterer Istanbul på vegne af vores land, deltog i konkurrencen, som blev afholdt i Bruxelles, Belgien, der fejrede sit år og deltog i 21 by fra 25 land.

Med det nostalgiske sporvognskøretøj konkurrerer bevægelsen og det nærmeste stop mod målet med moderne sporvognskøretøjer, styrker styringen i det buede område, bringer passagerdøren til stop, nødbremsning og stop og bowling med sporvognen. Konkurrenterne af mænd og kvinder konkurrerer separat med total score. ranking byer blev bestemt. Vinderen af ​​årets konkurrence var værtsbyen Bruxelles, Moskva fra Rusland og Oradea fra Rumænien. 11 er et hold af togdrivere Şehnaz Güneş og Özcan Öztekin, der repræsenterer Metro Istanbul. Den fandt sted.

9 afholdes næste år i Oradea, Rumænien.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer