Arbejde på nye sporvognslinjer i Eskişehir

nye sporvognslinjer i Eskisehir
nye sporvognslinjer i Eskisehir

Asfaltudlægningsarbejder fortsætter på sideveje og mellem skinnerne på de nye sporvognslinjer, som er afsluttet af Eskişehir Metropolitan Municipality, og hvis infrastrukturarbejde er afsluttet.

Som en del af sporvognsforlængningslinjerne blev City Hospital Line, Yaşar Kemal Boulevard, Sivrihisar-1, İsmail Gaspıralı Street, Gazi Yakup Satar Street (Yıldız Line), Nizam Street, Ashap Street og Halman Street asfaltbelægning afsluttet.

Gazi Yakup Satar Street, Gaffar Okkan Street, Sıhhiye Junction asfaltbelægning fungerer på infrastrukturen og sideveje, afhængigt af sæsonforholdene, mens kanterne af sporvognslinjen fortsætter med at arbejde på fortærmningsvæggen og kantsten konstruktion.

Myndighederne takkede alle borgere, der støttede undersøgelserne med forståelse og tolerance for ulejligheden for miljøet og bad chaufførerne om at bruge alternative ruter og adlyde trafikskilte og pegepunkter i de regioner, hvor undersøgelsen blev udført.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar