Protokol mellem Generaldirektoratet for Motorveje og Kort

protokol mellem motorveje og kort
protokol mellem motorveje og kort

Samarbejdsprotokollen om produktion og deling af geografiske data inden for rammerne af projektet Digitalisering af motorveje blev underskrevet den 21. maj 2019 mellem Generaldirektoratet for Hovedveje og Ministeriet for National Defense Map Generaldirektorat. Protokollen ved underskrivelsesceremonien, der blev afholdt på Generaldirektoratet for Kort; General Manager Abdulkadir URALOĞLU på vegne af General Directorate for Highways og General Manager Tuğgeneral Osman ALP på vegne af General Directorate of Maps.


Inden for rammerne af samarbejdet mellem de to institutioner, databasen for vejnettet og data og billeder af strukturer såsom tunnel og bro på vejnettet i det Image Based Information Management System Project, der startede dataproduktionen af ​​General Directorate for Highways, vil blive delt med Generaldirektoratet for Kort. I tråd med den aftalte protokol vil vigtige data såsom Orthophoto og YÜKPAF blive stillet til rådighed for General Directorate of Highways af General Directorate for Maps.

Takket være protokollen kan tid, menneskelige ressourcer og rumlige besparelser laves, og mere nyttige værker vil blive leveret.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer