Stor interesse for Maglev togprojekt udstillet i KBU

koude udstillede maglev tog projekt af stor interesse
Stor interesse for Maglev togprojekt udstillet i KBU

Stor interesse for Maglev togprojekt udstillet i KBU: Gradueringsprojekter af seniorstuderende inden for maskinteknik, Automotive Engineering og Rail Systems Engineering Institut for Karabuk University Engineering Engineering blev udstillet.

Maglev-togprojektet fra Karabük Universitets fakultet for ingeniørteknik togsystemteknik studerende tiltrak stor interesse. Maglev tog arbejder med superledende magneter til at hænge toget over den U-formede linje. De samme poler skubber hinanden og toget forbliver i luften.

I det samme projekt hænger de modsatte polarmagneter på toget og på toget. Men i projektet laves magneter lige under toget og endda på vej. De rigtige Maglev-tog tillader magneterne placeret sidelæns for at bevæge sig frem og tilbage. Prototypen skrider frem gennem magnetfeltet, der genereres af elektromagneterne. På aluminiumpladen anbragt under toget og med høj elektrisk ledningsevne akkumulerer den høj strøm og bevæger sig mod magnetfeltets retning. Togets trækkilde er vekselstrømmen fra netledningen. (220V). Og togets bevægelse kan styres eksternt ved hjælp af en nøgle samt fjernbetjeningen.

Generelt er formålet med Maglev-tog at reducere friktionen og gøre toget hurtigere. De tog, der er i brug i dag, kan nå hastigheden på 600 - 700 km / h. Toget på prototypen var 1 / 75, og hastigheden blev testet eksperimentelt. (Xnumxkm / s)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar