Destination for turistmål

turist tog destination
turist tog destination

Kultur og Turisme minister Mehmet Nuri Ersoy, "Woods tilføjede Orientekspressen, der giver den vigtigste opgave for transport mellem Kars og Ankara og regionens økonomi vil opbygge, for at øge turismen indtægter" Vi tilbyder turist Orient Express "af tjenesten. Vores nye mål er at øge populariteten af ​​turismen jernbane i Tyrkiet og også sprede dette koncept til vores andre byer. "


Kultur og Turisme Nuri Mehmet Ersoy, 'Orient Express' tog de tog det første skridt med den gradvise Han sagde Tyrkiet ville fremme turismen i almindelighed.

Transport og Infrastruktur minister Mehmet Cahit Turhan og vil tjene mellem Ankara og Kars Turisme Orient Express' minister Ersoy erklærede, at de trykker til knapper, mens den nye målsætning udtryk for, at at bære på scenen som andre byer dette koncept.

Orient Express primære opgaver ministeren understregede, at give adgang Ersoy, i hans vurdering, turisme vil blive givet udtrykkelig at komme sig vanskeligheden ved at finde disse turister nye tjenester og bemærkede ville også være meget gavnlig økonomisk. Ministrene Ersoy, "Vi ønsker at gøre togene populær i Tyrkiet." Han sagde.

udlandet toget ser stor interesse for Tyrkiets indenlandske turisme kunne være en farbar vej både smukke såvel som for besøgende fra den 'Orientekspressen' som en linje af en minister understregede forfremmelse kan bruges som et redskab Ersoy, først fremstilles som turisme udtrykte Tourist Eastern Express Andet at blive udvidet til toglinjerne, Ministeriet for Transport og Infrastruktur i samråd med de nye skridt, der skal tages, og vil forklare de næste trin, sagde han.

med Tyrkiets turisme potentiale af de enkelt-site visning og industri repræsentanter til stede i en klynge sammen evaluering Kultur og Turisme minister Mehmet Nuri Ersoy, i de seneste måneder har rejst Orientekspressen og denne linje de vil fremme turismen udtrykkelig sagde, at de ønsker at øge den internationale popularitet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer