Türktraktör, Ny Intelligent Landbrugsapplikation 'Tarlam Cepte' Med Farmers Next

turktraktor nyt smart landbrugsapplikation på marken med bonden ved siden af
turktraktor nyt smart landbrugsapplikation på marken med bonden ved siden af

Oprettelsen af ​​65. TürkTraktör vil være den første i branchen og præsentere sin nye mobilapplikation Tarlam Cepte, der yder støtte til landmændene ved at give råd om landbrugsproblemer.

TürkTraktör, den uafbrudte leder af 12 i sektoren i årevis, fortsætter sine aktiviteter med visionen om at lede det moderne landbrug. Virksomheden tilbyder kullanıcı Tarlam Cepte ", en brugervenlig digital applikation, der vil give beslutningsstøtte gennem anvendelse af teknologi inden for landbruget.

TürkTraktör tilstræber at yde merværdi til landmænd ved at fremsætte anbefalinger, der reducerer input omkostningerne i landbruget og øger driftseffektiviteten.

Alle oplysninger, som landbrugerne har brug for i Tarlam Cepte-ansøgningen

Brugere, der downloader Tarlam Cepte ansøgning til deres smarte telefoner eller tabletter; Det kan hurtigt og nemt få opdateret information fra vejret i den region, hvor de er gratis, fra meddelelser om landbrugstilskud / tilskud fra ministeriet for fødevarer, landbrug og husdyr, stats- / aktiekurser til diesel, gødning og medicinpriser.

Tips til at øge besparelser specifikke for hver region og land

Med de tjenester, som Tarlam Cepte tilbyder til sine brugere for et gebyr, har landmænd et særligt tilpasset "sporingssystem, der gør det muligt for dem at identificere og spore de dele af det land, de er involveret i landbrug på kortet. Efter markering af deres jord på satellitkortet modtager landmændene meteorologiske risikovarsler, der er specifikke for denne region og land, og de kan regelmæssigt overvåge afgrødehensyn. TürkTraktörs generaldirektør Aykut Özüner udtalte, at de fortsætter deres investeringer for landbrugets fremtid ved at forudse landbrugerens behov i dag og sagde: Tarım Landbruget udføres over hele landet, og ca. 5 millioner mennesker er beskæftiget inden for landbrugssektoren. Med denne kendsgerning bruger vi i vores Tarlam Mobile-applikation et system, der henter dataene fra 81-provinsen og 33.000-lokaliteten på grundlag af distrikter og landsbyer, der er forbundet med disse provinser. Vi kan se timevis opdaterede vejrændringer og tørkemålingsrapporter med visse parametre i praksis. En af de vigtigste fordele, der gives til brugerne, er systemet for tidlig varsling. Med øjeblikkelige meddelelser kan landmændene tage forholdsregler mod truslen om vejrforhold som for stor nedbør, hagl og storm nærmer sig deres marker. "

Bagud data kontrol med lokalbaseret satellit support

Brugere kan undgå potentielle tab ved at se de områder, der skal styres takket være den lokalbaserede satellitbaserede fytosanitære overvågningstjeneste, og de kan også drage fordel af dyrkningsaktivitetsanbefalinger som jordbearbejdning, kunstvanding, befrugtning, pesticid i henhold til afgrødens vækstperioder. For eksempel er det muligt at få råd om, om marken kan dyrkes i dag, eller hvis det er den rigtige dag for hvedeplantning eller sprøjtning. TürkTraktörs generaldirektør Aykut Özüner understreger vigtigheden af, at ansøgningen giver fremtidsudsigt for fremtiden for det specifikke felt ved at evaluere tidligere 30-årlige data. På denne måde kan landmændene få oplysninger om tørke i deres udvalgte felter i begyndelsen af ​​sæsonen. På samme tid sammenlignes disse data med den tidligere tørke situation på feltet og brugeren er vejledt til at træffe en købs- eller investeringsbeslutning.

'Tarlam Cepte' ansøgning, der vil lette landmændenes liv jeg www.tarlamcepte.co fra hjemmesiden og "Google Play med "Apple Store"Kan downloades.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.