TransportationPark værter TÜRSİD

ulasimpark turside har vært vært
ulasimpark turside har vært vært

Alle jernbanesystemoperatørforeninger (TÜRSİD) Elektriske - Elektroniske faciliteter Kommissionen 11-mødet blev afholdt i Kocaeli. Tyrkiets byer med en samlet 8 15 deltagere fra forskellige provinser ulaşımpark møde fandt sted i hjemmet. Møde; Metro Istanbul Inc., Kayseri Transportation Inc., Burulaş, Konya Metropolitan Municipality, Eskişehir Estram, İzmir Metro og Gaziulaş deltog.

ÅBNINGSTØJ DR. Kontakt Zafer direkte
TÜRSİD, der er aktiv i vores land, lavede åbningstalet for mødet. Zafer Aydin gjorde det. Aydın deltagere; "TransportationPark A.Ş. Vi er glade for at byde dig velkommen som vores by. " Taler om betydningen af ​​offentlig transport, sagde Aydın, og med stigningen i befolkningen har behovet for offentlig transport steget så meget. Vi skal give transport til vores borgere med både økonomiske og komfortable køretøjer. Disse møder er også meget vigtige på vegne af vores institution. Mødet vil også bidrage væsentligt til medarbejderne i vores firma. Belir

MINUTTER AF MØDET DELT MED ALLE DELTAGERE
I de præsentationer, der blev udarbejdet af deltagerne fra mange forskellige byer, blev fiberoptisk kommunikation og løsningsforslag under titlen af ​​elektronik, saksignaleringsinterventionsmetoder, vedligeholdelse og udstyr i kædesystemer, station belysning omtalt. Mødet minutter blev holdt af TÜRSİD møde sekretær om de spørgsmål, der blev drøftet på mødet. I slutningen af ​​mødet blev protokollen delt med alle deltagere.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar