Halkalı Salini Kolin partnerskab vinder Kapıkule jernbaneanlægsbud

vandt udbuddet til opførelsen af ​​ring-hovedvejen
vandt udbuddet til opførelsen af ​​ring-hovedvejen

Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) Halkalı-Kapıkule Railway Project ÇerkezköyTransport og Infrastruktur Ministeriet for -Kapıkul sektion (UAB) af (førtiltrædelsesbistand Fund Assistance) EU Investment Agency IPA åbner infrastruktur og overbygning som Hibel (herunder signalgivning og elektrificering) nøglefærdig 523 millioner 899 tusind 700 euro i entreprisekontrakter Sali (Italien ) underskrevet en partnerskabsaftale med -Handles, den trådte i kraft.

Ny højhastighedstogrute til Edirne: AK-partiets stedfortræder Kırklareli Selahattin Minsolmaz, "Edirne-Kırklareli lufthavnsprojekt vil give Thrakien en meget alvorlig merværdi," sagde han.

Minsolmaz, pressekonferencen, regeringen som et vellykket arbejde, de arbejder for at opfylde løftene, arbejdere, embedsmænd og pensionerede tjenester for alle segmenter af det nævnte.
Transport, Maritime anliggender og kommunikationsminister Binali Yildirim, Edirne, Kırklareli Lufthavn Projektarbejde fortsatte i den retning, at beskrivelsen af ​​ikke Minsol bemærkede, at mødt med begejstring i Thrakien, som regeringen er alt for Tyrkiet, sagde han, at Thrakien også foretaget betydelige investeringer.

Minsolmaz understregede, at de nøje følger lufthavnsarbejdet som Thrakia-parlamentsmedlemmer og sagde: ”Undersøgelserne fortsætter effektivt. Disse spørgsmål kræver omfattende tekniske målinger og langtidsundersøgelser. Edirne-Kirklareli Lufthavn vil give en meget seriøs lufttransport i denne region. Dette projekt vil give en meget alvorlig merværdi for Thrace ..

Minsolmaz oplyste, at de mødtes med Binali Yıldırım om højhastighedstogprojektet, og at buddet afholdes i år. ”Højhastighedstog fortolkes som forbedring af den eksisterende linje. Der er intet ved det. Det er en helt ny rute, et nyt ingeniørprojekt. I henhold til de oplysninger, vi har fået, er det et hurtigt tog, der kører fra Luleburgaz til Istanbul i 32 minutter og fra Edirne til Istanbul i 60 minutter. Dette projekt er virkelig vigtigt ..

Halkalı Kapıkule Railway Construction Vundet Tender Saline Partnerskab Pakke: Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) Halkalı-Kapıkule Railway Project Çerkezköy Infrastruktur og overbygning (inklusive signalering og elektrificering) fra Ministeriet for transport og infrastruktur (UAB) i EU's investeringsafdeling for Kapıkule-sektionen (IPA). 523 millioner 899 tusinde 700 Euro Byggekontrakt af Salini (Italien) Kolin Partnership og trådte i kraft.

Halkalı Om Kapıkule Railway

Med ruten fra den bulgarske grænse til Istanbul, Halkalı-Kapıkul jernbanelinjen projekt er geografisk symboliserer bindende Tyrkiet til EU. udviklingen af ​​EU og Tyrkiet til hinanden direkte forbindelseslinjer for begge parter, såvel som værende af strategisk betydning efter projektets TEN-T-korridorer EU - Tyrkiet - Asien, som vil sikre jernbaneforbindelsen har også en særlig betydning.

Projektet, Halkalı Ispartakule, Ispartakule Çerkezköy ve Çerkezköy-Partiklen er sammensat af 3 dele. 155 km af projektet Çerkezköy- Opførelsen af ​​Kapikule-sektoren vil blive gennemført med samfinansiering af Den Europæiske Union og vores land, og en samlet EU-fond på 275 mio. EUR vil blive brugt. Andre dele af 76 km konstrueres samtidig af TCDDs generaldirektorat med nationale budgetfaciliteter.

Efter projektets afslutning Halkalı Dobbelt spor på 231 km ruten mellem Kapıkule, 200 km / h hastighed, der bygges en højhastigheds toglinje til person- og godstransport.

275 Millioner euro tilskud fra Den Europæiske Union

Halkalı Kapıkule-jernbanens bæreevne, Çerkezköy Det vil stige markant med konstruktionen af ​​Kapıkule-sektionen. Efter færdiggørelsen af ​​projektet bruges Den Europæiske Union (EU) 275 millioner euro til opførelsen af ​​projektet, hvilket vil sikre en høj standard jernbaneforbindelse med europæiske lande.

The Ring

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar