Rem- og vejprojekt

vigtigheden af ​​generation projekt og vejtransportinfrastrukturen turkiyenin afsløret
vigtigheden af ​​generation projekt og vejtransportinfrastrukturen turkiyenin afsløret

Bælte- og vejprojekt: Turhan deltog i International Transport Forum (ITF) i Leipzig, Tyskland og besvarede spørgsmål på dagsordenen. Turhan, Tyrkiet, er ITF etablere sig i transportsektoren er medlem af det siden, og lægger stor vægt på det møde, sagde han. Påmindelse om, at dette års emne for forummet er etableringen af ​​transportruter, sagde Turhan, at han lavede vigtige kontakter indenfor forummets anvendelsesområde, og at han lavede taler om transport og digitalisering.

Turhan fortsatte:

X I det sidste 15-år i vores land har vi gennemført meget vigtige projekter inden for transport. Vi fortalte dem, at alle blev fulgt med interesse. Jeg deltog som keynote speaker i Generation og Road event. Jeg nævnte transportinvesteringerne i vores land. I landene omkring os er vi et af de lande, der bringer transportinfrastrukturen til det mest avancerede niveau inden for rammerne af Bælt og Vej-projektet. Vi er et af de mest avancerede lande i Sortehavs Ringvejen. Vi understregede repræsentanterne for de relevante lande, at gennemførelsen af ​​denne vej vil yde et stort bidrag til alle lande og tredjelande. De undersøgelser, vi har gennemført i vores land om smarte transportanmodninger, er vigtige og vigtige. Vi delte disse studier med andre lande. "

"Forhandlinger med Kina fortsætter"

De generation og vejprojekter med Asien i stigende vækst i verdenshandelen i Europa, Tyrkiet, Turhan sagde, at afsløre betydningen af ​​transportinfrastruktur, "et øjeblik, inden afslutningen af ​​Kina med G20 Antalya møde mellem produktions- og vejprojekter af jernbaneinfrastruktur og vi underskrev en hensigtserklæring i forbindelse med udvikling. Vi har tusind 380 kilometer inden for vores grænser. Vi har gennemført kilometer af 500. Ca. 600 kilometer arbejde fortsætter. Der er omkring tusind kilometer jernbanelinjer, som vi planlægger at bygge inden for landet. Der blev forsøgt at yde og gensidige finanser med Kina for gennemførelsen af ​​disse, og processen fortsætter. Bulundu

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar