Hvem er Kasım Kutlu

November Happy Birthday Tayyib Erdogan
November Happy Birthday Tayyib Erdogan

Hvem er Kasım Kutlu?


1 Mart Kasım Kutlu blev født i Güneysu-distriktet Rize i 1957. Han blev uddannet fra Mekanik Institut for Çukurova Universitet, Det Tekniske Fakultet i 1982.

Han fungerede som Vicedirektør for Maskinforsyning i Sarıyer Kommune, Vedligeholdelses- og Reparationschef i Çaykur og Maskinforsyningschef i Kağıthane Kommune. Han fungerede også som General Manager for İSBAK A.Ş. Mellem årene 1986 İSBAK A.Ş. General Manager. I løbet af denne tid İşbakan af intelligente transportsystemer inden for teknologi har fået en struktur, der producerer og scorede mange begyndelser på dette område i Tyrkiet. Siden 1994, ISBAK A.Ş. Efter sin genudnævnelse som General Manager etablerede han markedsføringsenheden.

Ud over hans offentlige erfaring har Mr. Kutlu arbejdet inden for den private sektor og inden for byggeri og energi. Kasım Kutlu fungerer også som formand og bestyrelsesmedlem i sociale og regionale foreninger.

Kutlu, 04.09.2015 på Metro Istanbul A.Ş. Han trådte tilbage på 01.07.2019.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer