Evangeliet om Havaray til Izmir

Izmir evangeliet havaray
Izmir evangeliet havaray

Monorail, som blev afholdt mellem Gaziemir ESBAŞ-undergrundsstationen og Gaziemir New Fairground (Fair İzmir) i det første 2016-år i Izmir under regeringschef Aziz Kocaoğlu, kom op med den nye præsident Tunç Soyer.

İzmir borgmester Tunç Soyer sagde, at de er begyndt at arbejde for Havaray-projektet for at lette transporten i İzmir. Borgmester Soyer udtalte, at Havaray har mange fordele og erklæret, at de vil indse det første Havaray-projekt mellem ESBAS og Fair Izmir.

Monorail, som blev afholdt mellem Gaziemir ESBAŞ-undergrundsstationen og Gaziemir New Fairground (Fair İzmir) i det første 2016-år i Izmir under regeringschef Aziz Kocaoğlu, kom op med den nye præsident Tunç Soyer.

Soyer sagde, at de har taget skridt til at lette transporten i Izmir, og at de er begyndt at arbejde for Havaray, som er blandt løfterne fra andre storbykandidater i det lokale valg. At oplyse, at Havaray har mange fordele både inden for byggeri og transport, tilbyder borgmester Soyer lavpris og naturskønne rejser. Vi vil lave første linje mellem ESBAS og Fair Izmir. Vi starter straks 2.3-linjens værker ".

Tuner Soyer lavede også vigtige udtalelser om Basmane Pit, som i lang tid har været genstand for retssager i Izmir. Basmane pit sag havde været på dagsordenen i lang tid. Tunç Soyer fremsatte en erklæring om emnet og sagde, at de ville give 3 ny kvadrat og 1 ny dam til İzmir og afgav en erklæring om İzmir Basmane Pit. "Vi mener, at den skal bruges som en kunstig dam, indtil der er truffet en bestemt beslutning.

Vi lægger bænke, springvand og træer rundt og skaber et område, hvor borgeren kan trække vejret. Vi vil kræve, at det bruges på denne måde, indtil projektet er afsluttet. Vi vil også tage gaden ved siden af ​​pit under jorden og forene regionen med messen. Vi vil forsøge at overbevise interessenterne om dette. Karşıyaka Vi vil også kombinere basaren og molen.

Det samme vil ske i Alsancak og Basmane stationer. Når trafikken er taget under jorden, kommer store firkanter spontant frem. Især i Alsancak, da vejen vil blive taget under jorden fra Hocazede-moskeen, vil sporvognspassagen og trafikken blive meget afslappet. Disse tre firkantede projekter vil blive udført med det samme. "

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar