Transport til YKS Studerende i Sanlıurfa Gratis

urfada weekend eksamener for at nå eleverne gratis
urfada weekend eksamener for at nå eleverne gratis

Şanlıurfa Metropolitan Municipality vil tilbyde gratis transporttjenester til YKS eksamen, som afholdes i weekenden. Efter at have færdiggjort forberedelserne fra Metropolitan Kommune, har den bestemt ruter og linjer.

Måling, Udvælgelse og Placering Center (OSYM) afholdes i juni 15 og 16 Higher Education Institutions Examination (YKS) for at gennemgå alle detaljer om transport Sanliurfa Metropolitan Municipality, skoler og ruter for den fastsatte linje. For transporttjenesten tilbydes gratis til de studerende, der vil aflægge eksamen, vil antallet af flyvninger intensiveres i løbet af eksamenstiden, og de studerende kan gratis udnytte transporttjenesten ved at vise deres indrejsedokumenter.

PRÆSIDENT BEYAZGÜL ØNSKET SUCCES TIL KANDIDATER

Undersøgelse timer i, at du skal være opmærksom på problemer, der kan skabe støjforureningen alle borgere Metropolitan borgmester Zeynel Abidin Beyazgül, "Tyrkiet yngste by af vores unge mennesker er en garanti for vores fremtid i vores Sanliurfa og jeg ønsker succes for alle kandidater. Jeg ønsker mine landsmænd at undgå støjforurening i eksamenstiden. "

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar