Yderligere tur til YHT'er på Bayram, Tilføjet ekstra vogn til regionale tog

Yderligere flyvninger til højhastighedstog i Ramadan
Yderligere flyvninger til højhastighedstog i Ramadan

Transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan mindede om, at millioner af borgere vil rejse på grund af Ramadans ferie.


Turhan, TCDD Transportation Inc. af Ramazan Feast på grund af Ankara-Istanbul (Sogutlucesme) linje i dag og 8-9 ekstra højhastighedstog (YHT) i juni, sagde flyene vil blive gjort.

Turhan, tilføjede YHT af Ankara 11.15 fra Istanbul (Sogutlucesme) overførsel ville handle i 17.00, Izmir Blue Train, Konya Blue Train, Orientekspressen, Syd-Kurtalan / Van Lake Express, Erciyes Express, Taurus Express, Firat express, Pamukkale udtrykke, og gav udtryk for den ekstra tilsættes til de regionale jernbanevogne.

50 tusinde i hovedline tog med yderligere vogne, YHT I 3 300 tusinde ekstra Pullman sæder, Turhan påpegede, at sove med 200 tusinde tilskyndelse giver øget kapacitet, bemærkes, at jernbanerne er klar til fest.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar