Çerkezköy-Kapikule Jernbanelinje undertegnet i morgen

cerkezkoy kapikule jernbanelinje er underskrevet i morgen
cerkezkoy kapikule jernbanelinje er underskrevet i morgen

Halkalı - Kapıkule Jernbanelinje Çerkezköy - Kontrakten for Kapıkule-segmentet vil blive underskrevet i Ankara på 11: 2019 på 11 juni 00. Leder af Den Europæiske Unions delegation til Tyrkiet, ambassadør Christian Berger, og transport og infrastruktur minister Mehmet Cahit Turhan vil blive afholdt med deltagelse af underskriften ceremoni vil blive kastet største projekter finansielt samarbejde mellem EU og Tyrkiet.


støtte til jernbanesektoren i Tyrkiet ved Den Europæiske Union, Halkalı (İstanbul) - Kapıkule (Bulgarien grænse) Railway Line projektet fortsætter med finansiering.

Halkalı-Kapıkul-forbindelsen i Tyrkiet fremstår som det fjerde største jernbaneprojekt, der yder støtte til EU-midler. De anslåede samlede investeringsomkostninger for projektet er 1.1 milliarder euro. 275 millioner euro EU-støtte, der kun ydes af projektet, gør EU til det største investeringsprojekt, der er implementeret i Tyrkiet. Halkalı - Kapıkule Railway Line forbinder Europa med Asien.

Når konstruktionen er afsluttet, forventes jernbanetilslutning at være til stor gavn for både passagerer og fragtbåde. Mennesker og virksomheder vil drage fordel af en mere økonomisk og pålidelig transport mellem Europa og Tyrkiet. Borgerne vil opleve mere tilgængelig og sikker mobilitet, især i og omkring Istanbul, vil kulstofemissionerne blive reduceret, og anvendelsen af ​​forskellige transportformer vil blive tilskyndet.

Statens jernbaner som en enkelt institution i Tyrkiet har det maksimale beløb høstet fordelene ved EU-tilskuddet. Fire store jernbaneprojekter, der hidtil har nået 840 millioner euro, er finansieret med EU-tilskud, og jernbanelinjen med en samlet længde på over 1000 km er blevet støttet af EU. EU's støtte til jernbanesektoren vil fortsætte under hensyntagen til sikkerhed, effektivitet og bedre reguleringer.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer