Gratis transport for studerende til at tage YKS eksamen i Diyarbakır

fri adgang til studerende, der vil tage eksamen i diarré
fri adgang til studerende, der vil tage eksamen i diarré

Diyarbakir Metropolitan Municipality, denne uge vil blive afholdt lørdag og søndag Higher Education Institutions Exam (YKS) vil give fri adgang til studerende og eksaminatorer. Institut for Miljøbeskyttelse og Kontrol vil også samarbejde med 3-teamet for at undgå forstyrrelser af støj.

Diyarbakir Metropolitan Municipality, 15 juni lørdag og 16 juni søndag afholdes i Higher Education Institutions Examination (YKS) giver gratis adgang til studerende og eksaminatorer. YKS'ye studerende og eksamener vil komme i weekenden YKS'ye personale, "eksamen indrejsedokumenter" eller "officielle kort" i tilfælde af at vise offentlig transport af Department of Transportation vil drage fordel gratis. Efter eksamen bliver elever og embedsmænd flyttet til adresser uden beregning.

For at gøre eleverne stressfrie vil miljø- og kontrolministeriet træffe foranstaltninger for at forhindre forstyrrende støj omkring skolerne, hvor eksamenen afholdes. 3-teamet arbejder i byens centrum mod støj på lørdag og søndag, hvor eksamenen afholdes.

Diyarbakir Metropolitan Municipality, denne uge på lørdag og søndag sved i YKS eksamen ønsket alle studerende succes.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar