Gratis offentlig transport i hele ferien i Izmir

masse transport i hele ferien i izmir
masse transport i hele ferien i izmir

Alle offentlige transportmidler i Izmir Metropolitan Municipality vil yde gratis service under Ramadan. Gratis takst 4 juni tirsdag, 5 juni onsdag og, 6 vil være tilgængelig torsdag juni. Busser tildelt til besøg på kirkegården vil også være til tjeneste for İzmir beboere.


I overensstemmelse med beslutningen vedtaget i Izmir Metropolitan Municipality Assembly vil alle offentlige transportmidler levere gratis service under Eid al-Fitr (4 juni tirsdag, 5 juni onsdag og 6 juni torsdag). ESHOT, İZDENİZ, İzmir Metro og İZBAN blev alle foranstaltninger truffet for at forhindre forstyrrelser under festivalen.

İzmir-folkene vil også have gratis adgang til offentlig transport til kirkegårdsbesøgene. I løbet af tre-dages Eid al-Fitr i 08.00-17.25-timerne er de gratis flyve- og afgangssteder til kirkegårderne som følger:

Konak - Karabağlar Cemetery, Yeşilyurt Cemetery (Bevægelse: Bahribaba busplatforme)
Konak - Hacılararkırı Cemetery (Bevægelse: Told)
Karşıyaka İskele - Soğukkuyu kirkegård, Örnekköy kirkegård (bevægelse: Karşıyaka pier busplatforme)
Bornova - Gamle kirkegård, Ny kirkegård, Hacılarkırı Kirkegårde (Bevægelse: Bornova Merkez)
Şirinyer - Buca Eski Mezarlık, Buca New Cemetery, Gökdere Cemetery (Bevægelse: Şirinyer Transfer Center)
Balcova Cemetery (Bevægelse: Fahrettin Altay Transfer Center)
Lower Narlidere Cemetery (Bevægelse: Fahrettin Altay Transfer Center)
Cizazli Cemetery (Bevægelse: Fahrettin Altay Transfer Center)

Generaldirektoratet for İZDENİZ arrangerer færgeservice til Urla og Güzelbahçe på anden og tredje dag af festivalen (5 og 6 juni). Også 5 juni onsdag, xnumx juni fredag ​​og xnumx vil fortsætte anvendelsen af ​​ugel ekspedition dampere lørdag lørdag.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar