Maxion Pearl Rims Stigende i Giants League

maxion perle rand stigende i kæmpe ligaen
maxion perle rand stigende i kæmpe ligaen

Maxion Hjul Pearl Group, Tyrkiets største 500 de to selskaber fortsætter med at stige som anført i ISO 500 af industrivirksomheder. I år trådte Maxion Jantaş 25 op og placerede sig i 355-positionen, mens Maxion Pearl tog 114-positionen. Mustafa Zaim, bestyrelsesformand for Maxion İnci og Maxion Jantaş, oplyste, at innovation og F & U-investeringer er effektive i succes og sagde, olarak Som leder af vores sektor fortsætter vi med sikkerhed.

Maxion Wheels, verdens største hjulproducent og Maxion İnci Wheel Group, et datterselskab af İnci Holding, fortsætter med at stige på ISO 500-listen med to virksomheder. I år trådte Maxion Jantaş 25 op og placerede sig i 355-positionen, mens Maxion Pearl tog 114-positionen. hjul producent med den bredeste produktprogram i Europas enkelt placering Maxion Pearl Wheels Group, som branchens førende med 12 millioner hjul kapacitet og eksport produktion til 5 kontinent fortsætter med at skabe merværdi for økonomien i Tyrkiet.

Maxion Pearl Wheels innovation som en gruppe, digitalisering, Industriel 4.0 som stemmeføring fastholdt deres position som de førende sektorer i forhold Mustafa Zaim, "Maxion Pearl Hjul Gruppe af de vigtigste og mest veletablerede industrivirksomheder Tyrkiets vil fortsætte med at producere for udviklingen af ​​Tyrkiets økonomi," sagde han.

At sige, at 4.0 virker fortsætter, sagde Zaim, dijital Med digital transformation i produktions- og forretningsprocesser, der har fleksible produktionslinjer, der øger vores hurtighed for at introducere vores produkter på markedet, arbejder med mindste lagerbeholdninger i processen, øget produktkompleksitet og forbedring af produktkompetencer i forsyningskæden, integration og konkurrencedygtig produktion. Disse trin belønnes ved stigning i lister som ISO 500. "

Mustafa Zaim understregede, at Maxion Pearl Wheel Group eksporterer til mere end 5-lande på 60-kontinentet og sagde:

"Som Ege's eksportmester er vi stolte af at fortsætte vores stabile stigning i ISO 500-listen. På 2018 producerede 10 over en million hjul. Vores Maxion Pearl Wheel Group voksede 2017 med hensyn til omsætning i forhold til TL sammenlignet med 41. Vi tilføjer nye til vores resultater på 2018 i år. Vi fortsætter vores investeringer med tillid til vores land. Det bedste bevis på dette er vores 5-fabrik, som vi for nylig grundlagde med vores partnere. Når vores nye fabrik går i drift i 2020, tilføjer vi nye til vores poster. "

Mustafa Zaim, den merværdi, de giver beskæftigelse til omdannelse af investeringer i Tyrkiet, tilføjer, at økonomien har fået endnu mere mening.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar