MHP'li Kara: 'Konya YHT Jernbanestation åbner når'

mhpli konya yht gari, når det er presserende
mhpli konya yht gari, når det er presserende

Selvom det åbnede i marts sidste år annoncerede anlægsarbejdet slutter i Konya højhastighedstog (YHT) Station, Tyrkiet Grand National Assembly (parlamentet) kom til dagsordenen. Nationalistiske Bevægelsesparti (MHP) Konya Vicedirektør Esin Kara, YHT spurgte, hvornår stationen vil blive åbnet for service.

MHP Konya Vicedirektør Esin Kara, ministeren for transport og infrastruktur Mehmet Cahit Turhan krævede svaret på Parlamentets formandskab for Parlamentet i spørgsmålet om forslaget om at huske, at opførelsen af ​​YHT Station i juli 2016 år, der minder om, "Kontrakt koster 68 millioner pund konstruktion centrale Selcuklu distrikt er stadig i det gamle hvede marked område. Konya YHT Station er designet som en vigtig transitrute i jernbanetrafikken, og også Ankara, Eskişehir High Speed-toglinjer og Konya-Karaman-Ulukışla-Yenice-Kayseri-Aksaray-Konya-Seydişehir-Antalya Højhastighedstogslinjer er meget værdifulde for Konya. er en investering. Konstruktion af Konya YHT Station, et af Transport- og Infrastrukturministeriets projekter, der blev annonceret under den anden 100 daglige handlingsplan, pågår. Hvad er den forventede åbningsdato for Konya YHT Railway Station? Restriktioner for transport til centrum og vanskelighederne ved transport til stationen for YHT Station, der skal flyttes til den gamle hvede markedsposition, bekymrer vores folk. Er der en undersøgelse udført med Konya Metropolitan Municipality for at fjerne bekymringerne om dette problem? Soru

Inspire Karan 6 December 2018 historie Republikken Tyrkiet statsbaner Administration generaldirektoratet (TCDD) og dets datterselskaber relateret til statsejede virksomheder (SOE) under drøftelser i Kommissionens svar på spørgsmålet om, hvorvidt åbnet, da Konya YHT Station af bygning i marts bag os slutter information blev givet til stationen.

Indlæser ...

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 06

NRC-konference og REMSA-messen

Januar 5 @ 08: 00 - Januar 8 @ 17: 00

Railway News Search

...

Vær den første til at kommentere

Yorumlar