Besøg fra minister Mustafa Varank til Ford Otosan F & U-center

minister mustafa varanktan ford otosan besøg i r centrum
minister mustafa varanktan ford otosan besøg i r centrum

Ford Otosan R & D Center, der udvikler fremtidens teknologier med lokal teknik, modtog fuldmærker fra minister Varank


Minister for Industri og Teknologi Mustafa Varank besøgte Ford Otosans R & D Center i Sancaktepe. Minister Varank, der viste stor interesse for de innovative projekter, der blev udviklet af Ford Otosan, som har den største F & U-struktur inden for bilindustrien, indenlandsk teknik og fremtidens teknologier, lykønskede Ford Otosan-ledere og ingeniører i R & D-teamet.

Ford Otosans R & D Center i Sancaktepe var et vigtigt besøg. Minister for Industri og Teknologi Mustafa Varank kom til Sancaktepe, en af ​​de tre centre, hvor Ford Otosan, der har den største F & U-struktur i sektoren, driver forskning og udvikling og gennemfører undersøgelser.

Under besøget var Ford Otosan General Manager Haydar Yenigün samt generaldirektørerne Burak Gökçelik og Güven Özyurt, herunder mange virksomhedsledere, til stede.

Minister Varank, der modtog information om Ford Otosans forskning og udviklingsteknologi og undersøgte de igangværende undersøgelser på stedet, bifalder de værktøjer og teknologier, der tilbydes til verdensmarkederne udviklet med magt inden for husteknik.

Som en indikator for den betydning, det tillægger F & U og design, siger Varank, at det er stolt at bruge støtten fra regeringen til udvikling af teknologier, der konkurrerer med verden som hjemmemarked. . Med de attraktive understøttelser fra vores regering, vinder virksomheder, som investerer i Arge og design, både og bringer dem til deres lande. "

Minister Mustafa Varank lyttede til de innovative projekter, der blev udviklet inden for dette område fra Ford Otosan-ledere og ingeniører, der udviklede teknologi i Ford Otosans R & D Center, som forestiller fremtidige problemer som elektrificering, autonome og forbundne køretøjer og CO2-reduktion. Design studio og nye teknologier med ideudvikling arbejde, som F & U-observationer minister Varank arbejde i laboratoriet, Tyrkiets teknologisk udvikling, økonomi og lykønskede alle Ford otosan ledere og ingeniører for deres bidrag til den nuværende til fremtiden. Ford Otosan General Manager Haydar Yenigün ledsagede minister Mustafa Varank under sit besøg og takkede ham for deres støtte til sektoren og Ford Otosan.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar