Minister Turhan: 'Vi er i positionen som global logistikbase'

minister turhan global vil logistik os
minister turhan global vil logistik os

Transport- og infrastrukturminister M. Cahit Turhan sagde: ”Vi er i første omgang med værftservice i Europa i dag. Dette er en glad, værdig situation. Som en naturlig konsekvens af alt dette har vi opnået en skibsindustri, der kan konkurrere med verden og en effektiv maritim industri. ” sagde.


I sin tale på forsamlingsmødet i Kocaeli Industrikammer sagde minister Turhan, at han var meget glad for at være i "hjertet af industri og handel" og "landets produktionscenter" i Kocaeli.

Turhan i Tyrkiet, som alle er opmærksomme på, området og påpeger, at overgangen fra en periode med meget vigtig udvikling i verden, verdens strateger, sagde han, hvor han kommenterede det punkt, hvor den dybeste krise siden den anden verdenskrig.

Turhan påpegede, at nogle mennesker beskrev alt dette som en anden verdenskrig og fortsatte som følger:

”Hvis det overlades til nogle tænkere, inden den politiske og økonomiske krise, foregår den humanitære krise, og denne krise udløser næsten alt på en negativ måde. Jeg forklarer dem for dette; hvad enten vi har at gøre med politik, vi er industrialister, vi producerer tjenester, eller vi er nogen der bor derhjemme. Ved at ignorere disse begivenheder kan vi ikke udføre noget sundt arbejde. For eksempel smelter gletsjere dag for dag, 'Hvad med mig?' Det kan jeg ikke sige. I vores nærliggende geografi tager blod kroppen, 'Hvad er det med mig?' Det kan jeg ikke sige. Der er lande, der ønsker at bestemme reglerne for handel med kolonial logik, 'Hvad er det for mig?' Det kan jeg ikke sige. Naturligvis: "Hvad er mig, jeg tager mig af mit job, jeg fremstiller min produktion, resten er ikke min bekymring." kan også komme ud. Jeg respekterer dette kun med det, han producerer, to byglængder kan ikke rejse. Dette land har imidlertid brug for maratonløbere, ikke dem, der rejser langs to byglængder. Måden at gøre det på, uanset hvad vi gør, er at læse, hvad der foregår i verden. ”

”Vi er logistikbasen på verdensplan”

Transport- og infrastrukturminister Turhan, der sagde, at verden blev omformet politisk og kommercielt efter afslutningen af ​​den anden verdenskrig, sagde: "Hvis vi havde foretrukket at producere med vores egne ressourcer, med vores menneskelige magt i stedet for at vælge at være nogens klare marked, national produktion, hvis vi havde det, vi tüttürs vores industrielle skorstene, vi præsenterer vores transportinfrastruktur, i dag ville vi bo i et meget andet Tyrkiet. " sagde.

Turhan understregede, at dette ikke er drømme, og sagde: ”Er det en drøm? Naturligvis er det ikke fordi vi lever i en sådan geografi, at vi er i positionen som et naturligt logistikcenter på grund af vores placering på vigtige handelskorridorer i krydset mellem tre kontinenter. Vi er en global logistikbase ikke kun mellem øst og vest, men også mellem nord og syd. Siger du søvej, landvej, luftvej eller jernbane? Det er alt muligt. Kunne der være en større værdi end dette? Industriister vil vide meget bedre, hvad alt dette betyder. Fordi, for en industrialist, hvis produktion er det første skridt for en producent, er det at levere det til markedet på den sikreste og billigste måde det andet og tredje trin. ” brugte udtryk.

”Vi lavede flyselskabet som folks måde”

Minister Turhan, de fortalte, at alt dette kastegreb underskrev en historisk beslutning om Tyrkiet, sagde at de startede transportmobiliseringen.

Med henvisning til de projekter, de gjorde under AK-partireglen, sagde Turhan: ”Hvad gjorde vi? Vi har styrket vores lands nationale og internationale korridorer ved at gøre vores vejnet, den vigtigste rygrad i vores transportsystem, meget stærkere med opdelte veje, motorveje, broer, tunneler og viadukter. Vi har øget de fysiske og geometriske standarder i vores statlige og provinsielle veje, der strækker sig til hvert hjørne af vores land, vi har øget serviceniveauet og trafiksikkerheden ved at etablere smarte og højkvalitets transportsystemer. Vi har sat jernbanetransporten, som er blevet forsømt i mange år, i fokus for dens politikker for gentransport. På den ene side fornyede vi vores uberørte linjer i årtier, på den anden side åbnede vi vores passager- og godstransport med nye jernbaner, bybanesystemlinjer og højhastighedstogprojekter. Derudover fokuserede vi på logistikinfrastrukturundersøgelser for at få mere merværdi af jernbanetransport. Ved at anvende de teknologiske og strukturelle ændringer, som lufttransport har nået i verden i en kort periode som 16 år, har vi gjort luftvejen til offentlighedens måde. Ud over at frigøre lufttransport spreder vi lufttransportnetværket over hele landet ud over at åbne det for konkurrence. Vi har gjort THY, vores nationale flyselskab, til et globalt brand, der ikke kun er foretrukket af vores egne mennesker, men også af verdens borgere. Med vores Istanbul-lufthavn, et af de største lufttransportcentre i verden, har vi øget vores værdi og konkurrenceevne på dette område eksponentielt. ”

"Transport er også let adgang til det velstående Tyrkiet"

Turhan sagde, at der er foretaget betydelige investeringer inden for information og teknologi, ”Vi har udstyret vores land med kommunikationsfaciliteter, som er uundværlige for hverdagen. Som et resultat, i dag er alt vores nuværende studie, adgangen til transport også meget lettere end i går, vi har fået et sikkert og velstående Tyrkiet. " sagde.

Han mindede om, at han besøgte skibsværftets område i Yalova i går, sagde Turhan: ”I henhold til de oplysninger, som vores skibsværfter har givet mig der, er vi i første omgang i værftservicen i Europa i dag. Ved konstruktion, vedligeholdelse og reparation. Dette er en meget glad og hæderlig situation. Som en naturlig konsekvens af alt dette har vi opnået en skibsindustri, der kan konkurrere med verden og en effektiv maritim industri. ” fundet vurderingen.

Minister Turhan, betydningen og betydningen af ​​havene inden for de politiske grænser består ikke kun af, disse steder har stor værdi i den geoøkonomiske, sagde han.

”Kocaelis andel i branchen er 51 procent ″

Minister Turhan sagde, at Kocaeli, som er placeret på overgangskorridoren mellem Europa og Mellemøsten, har en stor fordel med sin nærhed til Istanbul, 13% af byens produktionsbidrag til den tyrkiske fremstillingsindustri, efter at Istanbul afslører denne situation. fortalt.

Turhan, Kocaeli, at en betydelig andel af den økonomiske aktivitet, såsom 51 procent af industriens opmærksomhed, "er opfyldt for omkring 36 procent af køretøjsproduktionen Kocaeli, Tyrkiet. Byen, Tyrkiet, har 27 procent andel i den kemiske industri. Tyrkiet møder 19 procent af metalindustrien i Kocaeli. Dette er stolte figurer. Det har også potentiale til at fortsætte sin udvikling og bevare dens betydning takket være de alvorlige fordele, det giver inden for land-, sø- og jernbanetransport. Fordi mangfoldigheden af ​​transportmuligheder og dens nærhed til 3 internationale lufthavne gør Kocaeli meget attraktiv. ” han snakkede.

Turhan sagde, at Cengiz Topel-lufthavnen er tæt på lufthavnene i Istanbul, at Izmit-bugten er en naturlig havn, og at den giver adgang til det inderste punkt i Anatolia med hensyn til søtransport, og at Kocaeli har en travl søvej og vigtigheden af ​​dens havne Han udtrykte, at han steg.

“Udenlandske kapitalvirksomheder foretrækker Kocaeli mest efter Istanbul”

Transport- og infrastrukturminister Turhan understregede, at den stigende industriproduktion og verdenshandelen i vores tidsalder har givet og fortsat giver en stor impuls til søfartssektoren som følger:

”Derfor foretrækker udenlandsk kapital og store virksomheder Kocaeli mest efter Istanbul. 10% af de industrielle virksomheder, der opererer i Kocaeli, er internationale virksomheder. En anden faktor, der gør Kocaeli værdifuld for industrialisterne er, at det er i en position, hvor kombineret transport bedst anvendes. Som ministeriet afdækker vi dette potentiale ved Kocaeli med handels- og containerhavne, logistiske landsbyværker og hurtige og konventionelle jernbaneinvesteringer. Vi investerede over 12 milliarder 145 millioner lira til transport- og adgangstjenesterne i Kocaeli. Når vi inkluderer de investeringer, der er foretaget inden for rammerne af BOT (build-operation-transfer), stiger dette tal til 25 milliarder 280 millioner. Med disse investeringer har vi integreret Kocaeli i verden med hensyn til transport og omdannet det til et internationalt handelscenter. ”

Turhan sagde, at der engang var en 2-timers rejse for at komme fra Istanbul til Kocaeli, og at der ikke var så travl tid på det tidspunkt, ”Hvad gjorde vi? Vi har forbundet Kocaeli til alle dens naboer, især Istanbul, på splitmetoder med høj standard. Vi har øget den 80 kilometer delte vejlængde på 150 år til 281 kilometer. Vi dækkede 485 kilometer vej med varm asfalt. Vi har taget i brug en vigtig del af hovedvejsprojektet Istanbul-Izmir, der forbinder Kocaeli med Izmir. Osmangazi Bridge er begyndt at tiltrække en betydelig del af transittrafikken i Golfen siden dens åbning. Når motorvejen er afsluttet, vil 18 af vores provinser blive forbundet som kommercielle og industrielle. Ligeledes er North Marmara-motorvejen, som er under opførelse, en meget vigtig investering for Kocaeli. Dette projekt, med en samlet længde på 398 kilometer, har 77 kilometer hovedveje, 37 kilometer forbindelsesveje og 61 kilometer krydser i Kocaeli. Som vi ved åbnede vi hele Kurtköy-Liman krydsafsnittet for trafik, og denne service bragte Kocaeli velstand i enhver henseende. ” brugte udtryk.

Turhan oplyste, at de har åbnet Ankara-Istanbul High Speed ​​Train Line, og de har forbundet Istanbul, Kocaeli, Eskişehir, Konya og Ankara med YHT, så de kan nå Ankara-Kocaeli i 3 timer og Gebze, det industrielle distrikt Kocaeli, fra Izmit. Han bemærkede, at de reduceres til -20 minutter.

"Tyrkiet vil have 2 millioner ton kapacitet til logistiksektoren"

Turhan mindede om, at de åbnede den første fase af Köseköy Logistics Center, som vil appellere til bilindustrien og dens datterselskab, som er af stor betydning for import og eksporttransport.

”Det må ikke glemmes, at logistiktjenesten blev udført på et område på 340 tusind kvadratmeter i Köseköy togstation. Vores udbudsforberedelsesarbejder til konstruktion af den resterende del fortsætter. Når dette logistikcenter er færdigt, vil Tyrkiet have 2 millioner tons kapacitet til logistiksektoren. 694 tusind kvadratmeter logistikområde opnås til Kocaeli. I mellemtiden håber jeg, at vi også gennemfører det kritiske jernbaneprojekt for Kocaeli. Han er også Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim Bridge-Istanbul Airport-Halkalı Fast Railroad-projekt. Denne linje udgør et af de vigtigste forbindelser til den del af Silk Railway-ruten, der passerer gennem vores land, og som udgør den europæiske forbindelse. I denne sammenhæng har vi afsluttet undersøgelsen og projektundersøgelserne i den 118 kilometer lange Gebze-Sabiha Gökçen lufthavn-Yavuz Sultan Selim Bridge-Istanbul lufthavn. Vi planlægger at gå ud på bud inden for budgetmulighederne. Derudover er vi startet projektarbejde ved at levere et sted på 22 km Istanbul Airport-Çatalca. 1 / 25.000 skalaundersøgelser er godkendt, og 1 / 5.000 skalaundersøgelser fortsætter. ”

Minister Turhan forklarede, at de startede ruteflyvninger ved at lancere Cengiz Topel Lufthavn, der siges at være ”ikke åben” i den industrielle by Kocaeli i 2011, at der er gensidige flyvninger fra Cengiz Topel Lufthavn til Trabzon Lufthavn 3 dage om ugen og organisering af flyvninger til andre provinser efter anmodning. Han rapporterede, at hans arbejde fortsætter.

”Vores havne vil følge med i den nye teknologiske udvikling”

Turhan nævnte, at de lavede vigtige arbejder inden for maritime, udviklede færge- og bilfærger og bygget mange fiskelokaler.

”De positive resultater af disse investeringer afslører Kocaelis udviklingsøkonomi. Kocaelis eksport, der var 2002 milliard 1 millioner dollars i 268, steg til 2018 milliarder 8 millioner dollars i 903. Dens import steg fra 1 milliard 124 millioner dollars til 13 milliarder 976 millioner. Vi ved selvfølgelig, at dette tal er meget højere, hvis vi tilføjer eksporten produceret af Kocaeli-baserede virksomheder i Kocaeli.

Imidlertid besøger gennemsnit 15 tusind skibe denne region årligt. Cirka 60 millioner tons gods håndteres årligt i regionen. I denne sammenhæng synes jeg, at alle havne bør blive mere moderne. Som ministerium gør vi vores bedste for at planlægge havne parallelt med by-, industri- og erhvervskonstruktion og designe transportnetværkene for at muliggøre multimodal transport. Jeg mener, at Green Harbor-projektet er et stort krav for Kocaeli og Izmit Bay i denne sammenhæng. Moderniseringen af ​​alle vores havne i Kocaeli ved at opfylde kravene til Green Harbor-certificering vil både gøre Golfen mere levelig og øge energieffektiviteten og arbejdseffektiviteten. Derudover vil vores havne følge med den nye teknologiske udvikling. ”

Transport- og infrastrukturminister Turhan tilføjede, at de er klar til at gøre, hvad det tager for at gøre Kocaeli fremtidige og bedre steder, herunder lovbestemmelser og investering i infrastruktur.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer