Soyer at give 100 Female Bus Driver på ESHOT

soyer gav instruktioner til kvinder i Izmir
soyer gav instruktioner til kvinder i Izmir

Byen i Izmir forbereder sig på en ny revolution inden for offentlig transport. Præsident Tunç Soyer's ESHOT-rejse, føreren af ​​bussen ved en kvindes hjul blev instrueret om at blive fundet på vejledningen. Metropolitan Municipality søger 100 kvindelige buschauffør med de nødvendige forhold.


Izmir Metropolitan Municipality Borgmester Tunç Soyer har tilføjet en ny til sine massetransportprojekter. Soyer mødtes med personalet under sit besøg i generaldirektoratet for ESHOT i de seneste uger, og han udtalte, at ESHOT's eneste mangel var kvindelige chauffører, der med succes opfyldte en meget vanskelig opgave. Den kendsgerning, at kvindernes tilstedeværelse ved hjælp af offentlig transport vil afspejle positivt på forholdet til borgerne, er nu President Soyer's instruktioner iværksat. Generaldirektoratet for ESHOT har ansøgt ISKUR om at ansætte 100 kvindelige chauffører med de nødvendige betingelser gennem kommunens firma İZELMAN.

I Tyrkiet Erhvervsstyrelsens hjemmeside (: www.iskur.gov.trIfølge den offentliggjorte jobannonce 40-kandidater, der ikke har modtaget dagen, vil i hvert fald primærskoleeksamenere eller et E-klasse kørekort taget før 2016 blive evalueret. Prioritet vil være dem, der har mindst 1 års erfaring.

Desuden vil de kandidater, der har gennemført eskortprogrammet On-the-Job i ISKUR, blive ansat til de kandidater, der ikke har 1 års erfaring.

1 vil starte i juni, og 11 vil blive gennemført i juni og kan kun ske via e-mail (personel@izelman.com.tr).chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar