TCDD 356 Mundtlig Undersøgelse Meddelelse til Ansættelsesrekruttering Udgivet

TCDD personale rekruttering mundtlig eksamen dato annonceres
TCDD personale rekruttering mundtlig eksamen dato annonceres

Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) og har sendt den liste, der skal tages af Iskŭr til 356 arbejdere til arbejdspladser, kravene i kulissen TEO annonceret, de dokumenter, der kræves dato for den mundtlige eksamen af ​​kandidater, der blev annonceret levering.

Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) vil blive truffet på arbejdspladsen 86 oprangering arbejdstager, 42 Jernbane Vejarbejde, vedligeholdelse og reparation Udstyr Operatør, 188 jernbanelinjen Vedligeholdelse værksteder og 40 Port Crane Operator (Rat og Ssg) til Iskŭr sendt med bulunarak på listen, krævede de dokumenter mundtlig undersøgelse af ansøgere, hvis ansøgninger accepteres og accepteres af TCDD Generaldirektoratet for Human Resources Department Hipodrom Cad. Nej: 3 Altındağ / Ankara Adresse vil blive foretaget på følgende dato og klokkeslæt.

Liste over kandidater til mundtlig eksamen KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar