TCDD kommunikationslinje 444 8 233

TCDD kommunikationslinje
TCDD kommunikationslinje

Du kan få oplysninger om alle spørgsmål, som f.eks. Togtider, togbilletter og billetændringer ved at ringe til TCDD-kontaktlinjen. Du kan ringe til TCDD-telefonnummeret vedrørende togene og udføre mange transaktioner når som helst med den gratis TCDD-kundeservicerepræsentant.

TRAIN BILLETTER KONTAKT LINE

TCDD Transport togbillet kontaktlinje: 444 8 233 (444 TCDD) TCDD Taşımacılık A.Ş. Det blev oprettet efter jernbaneliberaliseringsloven og blev oprettet for at køre passager- og godstog på TCDD-linjer. Siden den blev grundlagt, har den arbejdet hårdt for at øge andelen af ​​jernbaner inden for person- og godstransport. Istanbul, Eskişehir, Ankara og Konya High Speed ​​Train-tjenesterne stiger dag for dag med nye sæt.

togbillet telefonnummer tcdd kontakt

TCDD KUNDESERVICE TELEFONNUMMER

TCDD Tasimacilik, der øger antallet af passagerer dag for dag på konventionelle linjer, står også over for intens passagerinteresse for regionale tog. Adana-Mersin, İzmir-Denizli, İzmir-Ödemiş, Karabük-Zonguldak linjerne er de linjer, der har det højeste antal passagerer. TCDD-telefonnummer +444 8 233 Du kan få alle oplysninger om tog fra denne linje.

Med etableringen af ​​de nyoprettede logistikcentre, organiserede industrisoner, forbindelseslinjer og Baku-Tbilisi-Kars-jernbaneprojektet, gør firmaet en stor indsats for at sikre, at vores land fortjener sin fortjente position inden for jernbanetransport.

TCDD İLETİŞİM TELEFON Du kan lære højhastighedstogtider samt ruterne for hovedbanetog og regionaltog og afgangstider fra stationerne og stationerne på hjemmesiden for TCDD Taşımacılık A.Ş. TCDD Telefonnummer er 444 8 233, og du kan få alle oplysninger om tog fra denne linje.

TCDD WhatsApp Line – 0507 321 82 33

0507 321 82 33, der er oprettet af TCDD, reagerer øjeblikkeligt på meddelelser, der sendes til WhatsApp-linjen, og giver øjeblikkelig respons til offentlige klager og forslag.

TCDD-kontakttelefon: 444 8 233

Günceleme: 16/04/2022 11:24

Lignende annoncer

1 Kommentar

  1. i jernbaner: det er nødvendigt for medarbejderne at være ressourcestærke, kompetente, succesrige, selvopofrende.

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*