Tyrkisk lysindustri mødes med internationale spillere i IstanbulLight

turklighting sektor istanbullightta kommer sammen med de internationale aktører i sektoren
turklighting sektor istanbullightta kommer sammen med de internationale aktører i sektoren

IstanbulLight, 12. internationale belysning og elektrisk udstyrsmesse og kongres, afholdes den 18.-21. September 2019 i Istanbul Expo Center. Den tyrkiske lysindustri vil komme sammen med spillerne i den globale belysningsindustri på messen, arrangeret af det strategiske partnerskab mellem Lighting Appliances Manufacturers Association (AGID) og den tyrkiske nationale komité for belysning (ATMK).


Fabrikanter og importører af belysningsarmaturer, fabrikanter og importører til belysningsarmaturer, lygteproducenter og eksportører, fabrikanter og importører af belysningskomponenter, belysningsdesignfirmaer, elektriske belysningskontrakterende grupper, producenter og importører af elektrisk udstyr, producenter og importører af belysningsudstyr IstanbulLight bringer sammen 230 + udstillere og 6.500 + internationale besøgende i år.

Tyrkiets eneste internationale belysning udstilling
Eksportkunder fra Mellemøsten, Afrika, Østeuropa, Balkan og CIS-landene vil mødes med den tyrkiske belysningsindustri og diskutere nye forretningsmuligheder. Handel, Tyrkiet vil understøtte branchens mest magtfulde i sin produktion og ingeniørmæssige undersøgelser i tråd med det formål at vokse kagen af ​​belysning industrien, primært R & D indsats for at markedsføre i udlandet.

Aktiviteter og dagsorden for sektoren vil blive bestemt i IstanbulLight
İstanbullight Lighting Fair i september 18-19 september afholdes i Tyrkiet af det tyrkiske nationale udvalg af den 12. National Lighting Congress for at tale kvalificeret belysning. Ud over kongressen, der vil fokusere på uddannelse og menneskelige ressourcer inden for belysning, design til kvalificeret belysning, produktion og lysbevidsthed i verdensklasse produktion og belysning, afholdes det tredje belysningsdesignmøde samtidig med IstanbulLight den 3.-20. September. Intens interesse ıstanbullight Lighting Design Summit sidste år i år i Tyrkiet og diskuterer det rige lysdesign i Tyrkiet med deltagelse af højttalere fra hele verden.

Topmødet afholdes med deltagelse af uafhængige lysdesignkontorer og verdensberømte lysdesignere.

KOSGEB understøtter IstanbulLight
IstanbulLight Fair støttes af KOSGEB, der blev støttet af staten i 2019 som i tidligere år. Deltagere på messen vil kunne drage fordel af KOSGEB-støtte i højst 50m2 og op til 2 TL pr. M250. KOSGEB-support er begrænset til i2.309 kvadratmeter og evalueres i henhold til virksomhedernes prioritering.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer