Yildiz Mountain Ski Resort vil tjene 4 Seasons

yildiz bjerg skisportssted vil tjene årstiderne
yildiz bjerg skisportssted vil tjene årstiderne

Yildiz Mountain Ski Center 4 Sæson vil tjene: Sivas guvernør Salih Ayhan, Yildiz Mountain Vinter Sports Turisme Center fandt undersøgelserne. Yildiz Mountain Ski Center, Sivas, vejnettet, der forbinder investeringsprogrammet efter introduktionen af ​​Highways 16. Regionale Direktorat for Sivas-Karaçayır Ayhan, der undersøger det arbejde, der blev udført på vejen, modtog myndighederne oplysninger om det igangværende arbejde.


Statsminister Salih Ayhan sagde, at vejbygningsarbejdet fortsætter mellem Yıldız Mountain og Sivas. "Sidste år blev den første 15-kilometer af vejen færdiggjort. I år vil 4-kilometermængden dog blive bygget yderligere. Vejens standardbredde er 12-målere. Vej, før Eid al-Adha Karaçayır'a vil blive gjort op til trafik.

-Vali Ayhan spillede bold med børn, besøgte Celtek Baba-

Yildiz Mountain på vej til at besøge landsbyen knyttet til centret Çeltek guvernør Ayhan, spillede landsbyen bolden med børn ved indgangen. Generalsekretær for særlig provinsadministration, vicedirektør Mehmet Nebi Kaya, Provincial Gendarmerie Commander İdris Tataroğlu, Highways 16. Regional Manager Aydoğan Aslan ledsagede fodboldkampen, børns kamp, ​​mens scenen for farvebilleder; Guvernør Ayhan gav børn en bog til at læse på ferie.

Besøg graven af ​​Sheikh Mahmut Emirci (Çeltek Baba) i landsbyen, bad guvernør Salih Ayhan til Çeltek Baba, der realiserede islamiseringsprocessen i regionen og takkede dem, der bidrog til opførelsen af ​​graven.

- Tokat vil blive forbundet til Yıldız Mountain-

Efter besøget til landsbyen Celtek Yildiz Mountain Vinter Sports Turisme Center guvernør Ayhan, modtaget information om de projekter, der skal laves. Guvernør Salih Ayhan, som også undersøgte vejen, der forbinder Tokat med Yıldız Mountain, modtog oplysninger fra vej- og transportservicechef Burak Caner og instruerede, at vejen skulle ske hurtigst muligt.

Guvernør Ayhan sagde i en erklæring efter besøget, Yildiz Mountain Vinter Sports Turisme Center er vokset hvert år ved at påtage sig nye investeringer, sagde han.

Guvernør Recep Tayyip Erdogan's anvisninger om at skabe forbindelsen mellem Star Mountain Ski Center og Hot Cermik Governor Ayhan, "Regional Directorate of Highways og Sivas 16. Vores regionaldirektorat afholdt udbuddet onsdag. Betonstrin fortsætter med at blive taget. Tokat-Yıldız Mountain Road vil også blive bygget. Tokat er vores meget vigtige interessent. Vores landsmænd fra Tokat kommer for det meste her. Forhåbentlig vil vi hæve det i år

- 150 Bed Hotel er planlagt til Yıldız Mountain-

Guvernør Salih Ayhan sagde, at et nyt hotel med 150 senge var planlagt til Yıldız Mountain. Kamp Forskellige campingpladser vil blive bygget til at bruge Yıldız Mountain i fire årstider. Vi vil bruge dette sted ikke kun til vinterturisme, men til 4 årstider. 5 har tjent Star Mountain til sæsonen. Star Mountain, Tyrkiets yngste, mest moderne og mest økonomiske skisportssted. Sidste sæson kom 200 tusind borgere her. Vi afholder internationale konkurrencer her. Vi vil uddanne kvalificerede skiløbere. Derefter vil vi fokusere på præsentationen. Brandværdien af ​​Sivas Mountain Ski Resort vil ofte nævne navnet. Sözchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar