Eskisehir Ankara High Speed ​​Togbillet Skemaer og Planlægning

Ankara Konya High Speed ​​Train
Ankara Konya High Speed ​​Train

TCDD Transport giver dig mulighed for at bruge tiden mellem byer med højhastighedstog og højkvalitets tog. Eskişehir og Ankara, der ligger mellem disse byer, bruger højhastighedstoget intensivt og aktivt, især da der er to store byer, og de har en stor befolkning. Især i betragtning af Eskişehir og Ankara's elevens kapacitet er dette system meget nyttigt og tidsbesparende for eleverne. Eskişehir-Ankara højhastighedstog Dette er et af stoppestedene på Eskişehir-Istanbul-Ankara-linjen. Det er muligt for passagererne at udføre 5-rejser i alt via denne linje. Eskisehir-Ankara High Speed-toglinjen, som er en af ​​6-flyene, gør 13-flyvninger dagligt. Da denne tid er kortsigtet, er der ingen madvogn i den. Da togstationerne er i byen, giver denne gang passagererne en meget praktisk mulighed. Du kan nemt komme til bybusserne og så videre. Passagerer kan overføre til deres destination ved hjælp af transport. Rejsen tager i gennemsnit 1,5 timer.

Alle typer af passagerernes behov i toget blev overvejet, og det havde til formål at appellere til alle med personvogne med forskellige standarder. Toget omfatter Pulman Business og Pulman Economy sæder. Passagerer kan købe billetter af enhver type online. Ved køb af online billet, som er et af de faciliteter, der tilbydes passagerer af TCDD Transportation, kan du vælge din vogntype online, bestemme din placering og fuldføre din billetkøbsproces ved at betale din billetpris uanset tid og sted.

Hvor mange timer med højhastighedstog fra Eskişehir til Ankara?

Højhastighedstoget fra Eskişehir til Ankara tager omkring 1,5 timer mellem Eskişehir og Ankara. Toget starter sin første rejse fra Eskişehir på 06.20 og starter sin sidste rejse på 21.10. Nedenfor er en detaljeret tabel for togets afgangstider.

Expedition ure

Train Eskisehir (F) Polatli eryaman Ankara (V)
1 06.20 07.08 07.33 07.49
2 08.05 08.53 09.18 09.34
3 13.10 13.58 14.23 14.39
4 18.00 18.48 19.13 19.29
5 21.10 21.58 22.23 22.39

Eskisehir-Ankara højhastighedstogstationer

- Eskisehir

- Polatli

- Eryaman

- Ankara

Eskisehir-Ankara High Speed ​​Togbilletter Priser

Eskişehir-Ankara YHT billetpriser er opdelt i to som standard billet og fleksibel billet. Passagerer kan købe billetter fra enhver bil. Samtidig tilbyder TCDD Transportation i henhold til passagerernes alder og erhvervskategorier rabatter på deres billetter. Passagererne betaler 43,50 TL for Pulman Business og 30 TL for Pulman økonomiske billet.

Eskişehir-Ankara højhastighedstogbilletter varierer alt efter de vogntyper, som passagererne ønsker at købe billetter og alders- og besættelsesgrupper, som de er forbundet med. I gennemsnit varierer billetpriserne mellem 24 TL og 50 TL. TCDD Transportpassagerer får rabatrenter afhængigt af alder og beskæftigelsesgrupper som standard.

  • Personer, der er berettiget til gratis billetter, består af børn i alderen mellem 0-6, krigsveteraner og førstegangsrelaterede, stærkt handicappede borgere, statslige atleter og første graders slægtninge.
  • 20-diskonterede passagerer, unge i alderen 13-26, lærere godkendt af MoNE (universitets- eller akademikere osv.), Borgere i alderen 60-64, gruppemedlemmer, der modtager pressekort, medlemmer af den tyrkiske væbnede styrker og rundrejse gælder for passagerer, der køber deres billetter fra samme station.
  • 50-diskonteringsrenten gælder for passagerer, borgere over 65s alder, børn i alderen 7-12 og børn i alderen 0-6 på forespørgsel.

Gyldig YHT for ekspeditioner fra 16.07.2019 dato KLIK HER

16 fra juli 2019 til gyldige YHT-tog og busforbindelser KLIK HER

At få High Speed ​​Train billetter online KLIK HER

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 04

Tilbudsmeddelelse: Biludlejningstjeneste

Område 4 @ 10: 00 - 11: 00
tsar 04

Udbudsmeddelelse: Diesel vil blive købt

Område 4 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. 2019 Nuværende højhastigheds togbilletplaner og -plan - RayHaber
  2. Højhastighedstog - RayHaber

Yorumlar