Et bælte One Road Project Oversæt interesser kinesiske forretningsfolk til Tyrkiet

Eksporter opmærksomhed et vejprojekt var en generation af kinesiske forretningsfolk turkiyeye
Eksporter opmærksomhed et vejprojekt var en generation af kinesiske forretningsfolk turkiyeye

Kinas milliard-dollar jernbaneprojekt, der begyndte som 'en generation One Way', vendte sig opmærksomhed fra kinesiske forretningsfolk til Tyrkiet.

Jernbane projekt, fordi det er Tyrkiets eneste bro til Europa for at besøge kinesiske forretningsfolk begyndte at investere i mange områder i Tyrkiet. I sidste måned formanden for byggefirma, der kører de 40 tusind mennesker, mens du gør forskning til investering i Tyrkiet, jul kom i Soho Istanbul Textile ledere. I 350 September 500-kinesisk forretningsmand personlighed gruppe, er det kommer til Tyrkiet for at undersøge investeringsmuligheder. Kinesisk ekspertgruppe bragt til Tyrkiet, sagde han sådanne grupper ikke er interesseret i de milliard-projekter med ikke-forretningsomfang.

De største kinesiske virksomheder, der kommer til Tyrkiet i denne måned, det kinesiske selskab var Sacotech blockcha. Virksomheden, en privat organisation, at medarbejderne organiserer hvert år i Tyrkiet i år. tusinde medarbejdere i selskabet kom til Tyrkiet. Den øverste ledelse af Sacotech holdt også foredrag om især at få kulminen.

Kinesiske forretningsmænd, de er klar til en milliard dollar køb, sagde han. Tyrkiet til at bringe RSS Travel Company præsident Sølv, Amasra Ankara og grupper af 35 mennesker, der besøgte en kinesisk forretningsmand og kulminer, sagde han foredrag rettet mod at købe. Gumus, "i slutningen af ​​forhandlingerne kan gøres vigtige minedrift aftaler," sagde han. (MORGEN)
Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar