3 Juli World Engineers Day Message fra General Manager Erol Arıkan

general manager erol arikanin juli verden machinists dag meddelelse
general manager erol arikanin juli verden machinists dag meddelelse

41 med mine jernbane brødre og søstre i jernbanesektoren, hvor jeg er meget stolt og stolt over at give arbejde i årevis; 24 timer, dag og nat uden salme, hundredtusinder af passagerer om dagen og godstog, tusindvis af passagerer og tusindvis af gods for at høre stolthed og lykke.

Min bror 1945 arbejder mekaniker, 1712 officer mekaniker er hjørnestenene i denne stolthed.

Det er en kendsgerning, at vores pligt og ansvar er steget med støtte fra vores regeringer til jernbanesektoren i de sidste 17 år.

Fra Edirne til Kars, fra Samsun til Mersin, strækker vores jernbanenet, der udvikler sig og styrker i hvert hjørne af vores land, sig fra Baku til Tbilisi-Kars jernbanelinje til Kina til London, og vores maskiners last er stigende.

Uanset hvor meget teknologi der udvikles, som vi alle ved, er jernbanevirksomheden ikke kun en opgave, det er ikke kun den arbejdsplads, hvor vi tjener vores brød, men også vores kærlighed til jernbanen, vores jernbane, vores jernbaneliv. Denne følelse er mest erfarne i erhvervslivet i starten af ​​vores maskinister. Som et resultat af deres uselvisk, omhyggeligt og diskret arbejde vender togets hjul, og tilliden og omdømmet i jernbanen styrkes.

Vi forsøger vores bedste for at give vores ingeniører den viden og erfaring, der kræves af transporttjenesten, at give løsninger på deres problemer, arbejde på bedre vilkår og at forsvare deres rettigheder på alle platforme.

Med disse følelser og tanker hilser jeg endnu engang alle mine brødre forelsket i 3 July World Mechanic Day. Ved denne lejlighed min bror pensioneret maskinarbejder hylder igen taknemmeligt, ønsker Gud nåde dem, der døde, mine brødre og søstre over hele verden maskinarbejder jeg sender vore hilsener og kærlighed fra Tyrkiet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar