Forklaring vedrørende deaktiveret og ledsaget invalideret Istanbul-kort

Ibbden handicappede og ledsagende handicappede handicapkort
Ibbden handicappede og ledsagende handicappede handicapkort

På grund af protokollen, der er undertegnet mellem Sundhedsministeriet og Istanbul Metropolitan Municipality, "Disabled" og "Accompanied Disabled", skal Istanbul-kortene være registreret i Sundhedsministeriet før visumprocessen.

Inden for rammerne af protokollen, der er underskrevet mellem Sundhedsministeriet og Istanbul Metropolitan Municipality, bekræftes handicapsrapporterne til BELBIM, et af IMM-datterselskaberne, til en gratis Istanbul-kortansøgning, nu via e-rapport om sundhedsministeriet og systemerne for nationale handicapdatabanker.

Oplysningerne fra ejerne af Istanbulkart vil blive forespurgt via dette system, og som følge af undersøgelsen kan gyldighedsperioden, som Istanbulkart kan bruges gratis, bestemmes ud fra rapportdatoen og rapportens gyldighedsperiode.

Vores handicappede, der er blevet bekræftet som gyldige handicaprapport, vil blive informeret om brugen af ​​gratis kort i Istanbul via SMS. Efter den indgående tekstbesked skal en visumbillet udfyldes ved at trykke på İstanbulKart's BILETMATİK.

Borgerne, der ikke kan sende visumanvisninger til İstanbulkartlar, skal søge på sygehuset, hvor de får handicaprapporten, og bekræfte, at deres rapporter er registreret i sundhedsministeriets relevante systemer.

Når oplysningerne i rapporten er indgået i sundhedsministeriets system af det relevante hospital, kommer vores borgere til det nærmeste Istanbulkart-ansøgningscenter med originalen af ​​deres rapporter og udgør en ansøgning om visumansøgning.
påkrævet.

Efter bekræftelsen af ​​dataene vil Istanbulkart visum procedurer blive udført.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar