Karamürsel Bytorget Udveksling

Karamursel bytårn kryds vil blive afholdt
Karamursel bytårn kryds vil blive afholdt

Union of Municipalities of Marmara og Kocaeli Mayor Assoc. Dr. Tahir Büyükakın, AK Party Karamürsel Distriktsformand og besøgte Karamürsel Kommune. Borgmester Büyükakın, som kom sammen med distriktsorganisationen og takkede medlemmerne af organisationen for deres arbejde i valgperioden, undersøgte Karamürsel City Square Bridge Junction, som var et af de vigtige transportprojekter, som blev realiseret af Kocaeli Metropolitan Municipality efter besøgene. Borgmester Büyükakın sagde: "Vi vil gennemføre Kent Square Bridge Interchange og gøre den tilgængelig for offentligheden."

"VOR VIRKSOMHED ER KOMMER MED VORES ORGANISATIONER"
For det første besøgte præsidenten for AK-partiet Karamürsel Recep Demirel og administrationsformanden Büyükakın i sin tale her 31 marts valg ved at vise store anstrengelser endnu engang takker medlemmerne af organisationen, Büyükakin-præsident, "Vi havde en travl valgproces. Dit arbejde er gået, jeg takker dig endnu en gang. Vores virkelige styrke kommer fra vores organisationer. Vi er intet af os selv. Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed over for ham og hans administration, sagde Kar til præsidenten for den nationalistiske aktionspart Karamürsel.

"Vi vil gøre mere, vi kan"
AK Party Karamürsel-organisationer, "Vores øjne på marken gør øjnene", sagde præsident Büyükakın, "Jeg vil have, at du formidler de mangler og forslag, du møder på området. Vi vil altid være i marken og blandt vores borgere. Vi arbejder hårdt sammen uden tøven i vores kontakt med vores borgere. Vi vil gøre vores bedste i Karamürsel-distriktet. Vi vil udføre opførelsen af ​​Karamürsel City Square Bridge Junction, som er af særlig interesse for byens centrum. Processen med at anmode entreprenøren om at opsige kontrakten fortsætter. Efter denne proces er afsluttet, som Metropolitan Municipality, vil vi fortsætte vores vej hurtigt.

"Vi vil give større betydning for socialt samfund"
AK Party Kocaeli Provincial Kvinder Branch Præsident Serpil Yılmaz, Nationalistiske Movement Party District Præsident Çetin Öksüz, AK Party District Kvinners Gren Præsident Gülsüm Ekin, Ungdoms Gren Præsident Honour Gökakın mødtes også borgmester Ismail Yildirim, borgmester i Karamursel. , "Karamürsel-distriktet vil være værdigt for projekter med distriktsborgmesteren vil tjene offentligheden. Vi vil lægge større vægt på socialkommunen, mens vi gennemfører tekniske projekter ". Besøget sluttede efter erindringsfotografier taget til minde om dagen.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar