Minister Varank undersøger Filyos industri- og havneområde

Minister Varank Filyos gennemgik Industriens Havn
Minister Varank Filyos gennemgik Industriens Havn

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank, Filyos industri- og havnedistrikt, der siger, at de ønsker at blive et center for kvalitetsstålinvesteringer, "Her, Tyrkiets udviklende og producerende økonomi, ønsker vi at blive et af de vigtigste økosystemer." sagde.


Industri- og teknologiminister Mustafa Varank, Zonguldak-guvernør Erdoğan Bektaş, Karabük-guvernør Fuat Gürel, Bartın-guvernør Sinan Güner, AK-partiet Zonguldak og Karabük-deputerede holdt cheferne for handelskammerkammeret og Çaydeğirmeni-byen Devrek-distriktet et pressemøde for den Efter mødet modtog minister Varank, der åbnede den 3. vestlige Sortehavsbygning, dekoration og møbelmesse i Çaycuma-distriktet og nogle fremstillingsvirksomheder, der opererer i den organiserede industriområde (OIZ), information fra myndighederne om værkerne.

Minister Varank Filyos gennemgik Industriens Havn
Minister Varank Filyos gennemgik Industriens Havn

DØR ÅBNING TIL VERDEN

Varank, der også besøgte Filyos industri og havneområde, gjorde observationer i byggeområdet. Minister Varank sagde, at Filyos havn vil være en af ​​de vigtigste havne i regionen, når den er færdig, ”Vi vil se dette som en port til Sortehavet og derefter til verden. Dette er en vigtig havn, der vil betjene Bartın, Karabük og Zonguldak. Samtidig bliver vores region med jernbane- og vejforbindelser endda et af Tyrkiets vigtigste handelscentre. Vi har en industriområde lige bag havnen. Filyos Industrial Zone vil også bidrage til udviklingen af ​​disse tre provinser. Vi ønsker at gøre denne region til et center for kvalificerede jern- og stålinvesteringer. Her ønsker vi at udvikle og producere Tyrkiets økonomi og blive et af de vigtigste økosystemer. " sagde.

TYRKIET VIL VÆRE DEN SKINNENDE STJERNE

Industri- og teknologiminister Varank sagde, at når investeringerne i regionen er afsluttet, forventes mere end 10 tusind nye job, 1,5 milliarder dollars investering og 750 millioner dollars eksport. Bemærk, at værkerne fortsætter i fuld hastighed, sagde Varank, ”Investorer venter på, at planerne skal afsluttes, og de ønsker at foretage deres investeringer efter suspensionsperioden. Vi har meget villige virksomheder. Uanset om det er KARDEMİR og Tosyalı Group, forventer de, at vores arbejde slutter så hurtigt som muligt for at investere her. Gud villig, vi vil gøre denne del af Tyrkiets lysende stjerne. " han snakkede.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer