Tyrkiet Indenlandsk Electric Railway var at trykke på knappen

Når du trykker på kalkun lokale elektriske tog bryllup ici
Når du trykker på kalkun lokale elektriske tog bryllup ici

Tyrkiet igen at sætte op med den ene hånd, high-speed jernbanenet, på den anden side, indenlandske elektriske togsæt, togsæt og skubbede den hybride lokomotiv til gasproduktion.

Regeringen, som har indført 15 procent af befolkningen med højhastighedstog med investeringer foretaget i de sidste 40 år, er begyndt at angribe på jernbanerne. Tyrkiets første lokomotiv med hybridteknologi, som er i overgangen til produktionsfasen i den hybride lokomotiv, begyndte at eksportere den nationale E1000 Electric rangering lokomotiv. Indenlandske YHT'er forventes at være på sporet af 2023.

Marmaray Projekt og Baku-Tbilisi-Kars jernbaneprojekter og har gjort sit navn i hele verden inden for opførelse af nye linjer i Tyrkiet, mens på den anden side er givet vægt til den indenlandske produktion. Siden 2004 har regeringen omdannet den samlede mængde 279-penn og 366 millioner pounds af materialer til indenlandsk produktion på jernbaner og gennemført National Freight Wagon Project inden for TÜDEMSAŞ. Tyrkiet for første gang produceret 160 km / t, mens aluminium krop design og projektarbejde blev udført af den elektriske togsæt TÜVASAŞ. Inden for rammerne af dette projekt vil 100 sæt 20 køretøjer blive færdiggjort i 2022 og vil blive tilbudt til passagererne.

LOKAL LOCOMOTIVE
Med den viden, der er opnået fra National Electric Train Set design og projektudviklingsstudier, startede ministeriet design og projektværker af aluminiumlegemets elektriske togsæt ved 2019 km / h-hastighed i 225 og sigter mod at downloade det første prototypesæt til skinnerne i 2021. Ministeriet har til formål at producere højhastighedstog med lokale og nationale design indtil 2023.

Udover togsæt er der foretaget betydelige investeringer for produktion af lokomotiver. Inden for dette omfang ligger den nationale E5000 Electric Mainline Locomotive på skinnerne i 2020. 100 år, som vil have kapacitet til at producere dele af dette sæt vil ende i Tyrkiets udenlandske afhængighed på dette område. På den anden side er produktion og eksport af det nationale E1000 Electric Maneuvering Locomotive startet, og MARMARAY, İZBAN; CER-motorer fra Istanbul Mahmutbey og Yenikapı metrovogne blev produceret lokalt i TÜLOMSAŞ. I øjeblikket er den nye generation af diesel Co-Co type lokomotivprojekt, den nye generation 8-cylinder 1200 HP Diesel Engine Project, LPG Wagon Project, Brandslibningsprojekt, Diesel Engine Modernization Project, såsom lokaliseringsarbejde igangværende.

NYE LINER PÅ VEJEN
I det sidste år har 15 installeret i alt 1 tusinde 213 kilometer højhastighedslinjer. Ankara-Sivas og Ankara-Izmir arbejde fortsætter. Ud over YHT-linjer tilbyder transport- og infrastrukturministeriet, der konstruerer højhastighedstog, der passer til 200 km-timers hastighed for både fragt og passagerer, i øjeblikket i alt 889 tusind 786 km-jernbaner, tusind 429 km højhastighedstog, tusind 4 km vejbygningen fortsætter.den Türkiyegazete)

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar