ABB Robotics udvikler løsninger til fremtidens hospital

abb robotics udvikler løsninger til det fremtidige hospital
abb robotics udvikler løsninger til det fremtidige hospital

ABB har åbnet et nyt sundhedscenter på innovationscampus ved Texas Medical Center (TMC: Texas Medical Center) i Houston, Texas, med meddelelse om, at det vil levere samarbejdsrobotter til medicinske laboratorier.

Oktober Denne facilitet, der åbnes i 2019, vil være ABBs første private forskningscenter for sundhedsvæsen. ABBs forskerteam vil samarbejde med sundhedsfagfolk, forskere og ingeniører på TMC-campus for at udvikle ikke-kirurgiske medicinske robot-systemer, herunder logistik og næste generations automatiserede laboratorieteknologier.

Sami Atiya, leder af ABB's robot- og produktionsautomatiseringsvirksomhed, sagde, yeni Den næste generation af laboratorieprocesser udviklet i Houston vil fremskynde manuelle medicinske laboratorieprocesser, reducere eller eliminere udfordringerne ved laboratoriearbejde og øge sikkerheden og overholdelsen. Dette gælder især for nye højteknologiske terapier, såsom førende kræftbehandlinger udført på Texas Medical Center, men i dag kræver manuel indgriben og ganske tidskrævende testprocedurer. ”

På nuværende tidspunkt er den begrænsende faktor for antallet af patienter, der kan behandles, behovet for højtuddannede medicinske fagfolk, der bruger det meste af deres arbejde på gentagne operationer og lavværdioperationer, såsom forberedelse og centrifugering af præparater. Ved at knytte disse job til automatisering ved hjælp af robotter vil medicinske fagfolk være i stand til at fokusere på mere produktive job, der kræver højere færdigheder, og vil have mulighed for at behandle flere mennesker ved dramatisk at accelerere testen.

ABB har allerede analyseret mange manuelle laboratorieprocedurer og forudsiger, at 50% flere test kan udføres hvert år ved hjælp af automatisering, og at overførslen af ​​gentagne processer til robotter vil reducere behovet for folk til at udføre opgaver, der forårsager RSI gentagne belastningsskader.

Når verdens befolkning bliver ældre, bruger lande en stigende del af deres BNP på sundhedsvæsen. Ud over at forbedre kvaliteten af ​​patientpleje vil øget produktivitet gennem automatisering i sundhedsvæsenet også gøre det lettere at løse en række sociale, politiske og økonomiske problemer forårsaget af disse udgifter. Ifølge en intern undersøgelse fra ABB anslås det ikke-kirurgiske medicinske robotmarked at nå 2025 i 2018 ved næsten at firedobler 60.000.

ABB-samarbejdsrobotter, der bruges i fødevare- og drikkevarelaboratorier, er meget velegnede til medicinske faciliteter, så de kan arbejde sikkert og effektivt med mennesker uden at kræve et sikkerhedsbur. Roboterne udfører en række kontinuerlige, præcise, tidskrævende opgaver såsom dosering, blanding og pipettering, klargøring af et sterilt udstyrssæt og centrifugalplacering og tømning.

Houston har en vigtig plads i verden inden for medicinsk teknologiforskning og giver et ideelt miljø for ABBs nye sundhedscenter, innovationsøkosystemet ved TMC. Området 20 kvadratmeter, hvor et stærkt team af 500-medarbejdere fra ABB Robotics vil arbejde, inkluderer automatiseringslaboratoriet og robottræningsfaciliteterne samt mødelokaler, der er afsat til at udvikle løsninger med innovationspartnere.

Mc Med dette spændende partnerskab fortsætter Texas Medical Center med at skubbe grænserne for innovationsbaseret samarbejde med dets førende industripartnere, sagde Bill Bill McKeon, præsident og administrerende direktør for Texas Medical Center. Vi kan sige, at TMC er blevet epicentret for ABB Robotics inden for sundhedsområdet. Hvis du driver et bylignende medicinsk center, der modtager 10 millioner patienter hvert år, skal du prioritere effektivitet og præcision og forbedre lette gentagne processer så meget som muligt. ABB's engagement i TMC Innovation i denne F & U-facilitet, en første i sin art, til at skabe robotløsninger inden for sundhedsydelser er et initiativ, der fuldt ud overholder vores forpligtelser. ”

Atiya tilføjet: beraber Sammen med et af de mest avancerede medicinske centre i verden er vi stolte af at udvikle samarbejdsrelaterede robot-systemer til Hospital of the Future, teste dem i rigtige laboratorier, give merværdi til sundhedspersoner og i sidste ende føre innovation og omdanne funktionen af ​​medicinske laboratorier overalt i verden. Det centrale element i ABBs langsigtede vækststrategi er at investere i serviceroboter og vedligeholde innovationer på dette område ved at overføre vores automatiseringsekspertise til nye områder som sundhed, baseret på vores erfaring inden for bil- og elektronikbranchen. ”

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.