Ankara Istanbul High Speed ​​Togbillet Skemaer og Planlægning

Ankara Istanbul High Speed ​​Togbillet Skemaer og Planlægning
Ankara Istanbul High Speed ​​Togbillet Skemaer og Planlægning

Ankara Istanbul højhastighedstogbilletplaner og -planer: Intercity-højhastighedstog kommer ind i vores liv, hvilket gør rejsen lettere og mere underholdende. TCDD Transportation tilbyder dig en umættelig rejsemulighed ved at integrere alle innovationer og teknologisk udvikling på dette felt på den hurtigste måde. Ankara Istanbul High Speed ​​Train, Ankara-Istanbul og Istanbul 6 Det fungerer tid.


Toget, der afgår fra Ankara, stopper ved henholdsvis Sincan, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit og Gebze. 4 timer 15 minutter hvor det ankommer. Ankara Istanbul På grund af det faktum, at højhastighedstoget ikke stopper nogle gange, kan der være forskelle i togets ankomsttid. Ankara Istanbul højhastighedstog 5 timer: 27 minutter sidste stop Halkalıtransporterer passagerer.

Med Ankara-Istanbul højhastighedstog kan du komme til Istanbul på kortere tid og bruge mere tid på dit arbejde og dig selv. På denne måde sparer du tid og har en kvalitetstid. Alle typer af passagerernes behov i toget blev overvejet, og det havde til formål at appellere til alle med personvogne med forskellige standarder. I denne retning er der tre forskellige typer vogne: pulman, forretning og aftensmad. Pulman vogn består af standard sædetogvogne. Spisebilen har borde og en snackbar. TCDD Transport, som tager højde for alle behov for passagererne, giver dig de behov, som el-stikkontakter, toilet og håndvaske i vogne.

Hvor mange timer med højhastighedstog fra Ankara til Istanbul?

Rejsetiden for ekspresspassagerer med 3 timer 58 minutter med Ankara Istanbul højhastighedstog varierer mellem 4 timer 15 minutter og 4 timer 30 minutter, mens ikke-ekspresspassagerer rejsetid. Nedenfor er en detaljeret tabel for togets afgangstider.

(Gælder fra 08.12.2019)

Ankara Istanbul YHT afgangstider
Ankara Istanbul YHT afgangstider

Ankara - Istanbul højhastighedstogstationer

  • Ankara
  • Xinjiang
  • Polatli
  • Eskisehir
  • Bozüyük
  • Arifiye
  • İzmit
  • Gebze
  • Pendik Istanbul
  • trucker
  • Sogutlucesme
  • Bakirkoy
  • Halkalı

Ankara Istanbul High Speed ​​Togbilletter Priser

Ankara Istanbul YHT-billetpriser tilbydes passagerer inklusive fleksible og standardbilletter. For passagerer gælder forskellige rabatpriser.

 • 50-diskonteringsrenten gælder for passagerer, borgere over 65s alder, børn i alderen 7-12 og børn i alderen 0-6 på forespørgsel.
 • % 20 rabat gælder for passagerer, unge, lærere, 13-26-borgere, pressemedlemmer, grupper, der modtager billetter til 60-personer, medlemmer af tyrkiske væbnede styrker og passagerer, der køber rundrejsekuponer fra samme station.
 • Personer, der er berettiget til gratis billetter, består af børn i alderen mellem 0-6, krigsveteraner og førstegangsrelaterede, stærkt handicappede borgere, statslige atleter og første graders slægtninge.

Ankara Istanbul højhastighedstogbilletter,

  • Standardbilletter £ 70.00,
  • Fleksible billetter £ 84.00,
  • Business Standard billetter £ 101,50
  • Forretningsfleksible billetter £ 122,00'Dr.
  • Ankara Halkalı Højhastighedstog billetpris £ 96(En gang om dagen)

For mere information

 • Gyldig YHT for ekspeditioner fra 08.12.2019 dato KLIK HER
 • For aktuelle YHT-tog- og busforbindelser siden 08.12.2019 KLIK HER
 • At få High Speed ​​Train billetter online KLIK HER


sohbet

Feza.Net

1 Kommentar

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer