Elektrisk Ford F-150 Pickup trækker 570 Ton togvogne

elektrisk ford f pickup ton trækker togvogne
elektrisk ford f pickup ton trækker togvogne

Før produktionen af ​​elektriske køretøjer til at trække flyet for at vise kroppen var næsten mode. Vi så det sidste eksempel på dette i den elektriske version af Mini Cooper. Et lignende reklameprojekt kom fra Ford. Den elektriske F-150 pick-up-prototype tiltrækker 570-ton togvogne.


Ford sagde i en erklæring sidste år, at den vil lancere den 2022 elektriske model indtil 16. Den vigtigste af disse køretøjer er den fuldt elektriske version af Ford F-150. For det første forventedes bilen at være tilgængelig som en hybrid i 2020. Men snart ændrede planerne, og der blev trykket på knappen for den fuldt elektriske F-150.

Prototyperne af Ford F-150, fremstillet i en typisk amerikansk stil, blev officielt introduceret i dag. Den elektriske Ford F-150-prototype er modellens 42. 42 har trukket to 453.592 dobbeltdækkervogne, der svarer til længden på X-150 kg F-10. Det blev annonceret, at den samlede vægt af vogne fyldt med Ford F-150 modeller var 566.990 kg.

Selvom funktionerne i den fuldt elektriske Ford F-150 endnu ikke er klare, ønsker Ford kunderne at vide, at skift til elektricitet ikke betyder tab af ydeevne.Vær den første til at kommentere

Yorumlar