Kanal Istanbul-bud vil blive afholdt i 2019-år?

kanal afholdes i Istanbul-bud
kanal afholdes i Istanbul-bud

Kanal Istanbul-bud vil blive afholdt i 2019-år? : Hvad er den seneste situation for Kanal İstanbul-projektet, som er det største projekt i republikkens historie, og hvornår vil buddatoen blive annonceret? Der er en mærkelig afventning på Kanal Istanbul-projektet, der er fyldt med beskyldningerne om, at det konstant annulleres af oppositionen og hükümet-must-do-erklæringer fra regeringsfløj.

Kanal Istanbul annulleret?

Nej, der er ingen officiel erklæring om, at projektet er annulleret. Mange gange før annoncerede både miljø- og urbaniseringsminister Murat Kurum og transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan, at Channel Istanbul-projektet ikke blev annulleret. Den sidste erklæring om spørgsmålet blev fremsat af præsident Recep Tayyip Erdoğan, det mest autoritative navn, og Erdoğan meddelte, at projektet vil blive gjort absolut.

Hvornår vil Istanbul-kanal være bud?

Tyrkiet er på udkig efter svaret på alle disse problemer. Murat Kurum, ministeren for miljø og urbanisme, der afgav en redegørelse om emnet før, meddelte, at de vil kaste den første grave i Channel Istanbul-bud i november.

Da der passerede 2018 måneder efter denne meddelelse i 9, kunne projektets udbudsdato ikke klarlægges. Den pludselige stigning i dollarkursen førte til en rekordstigning i omkostningerne ved Kanal Istanbul, mens flertallet af udenlandske investorer også blev trukket ud af projektet på grund af udsving i dollarkursen og usikkerheden i økonomien.

For at opsummere anføres det, at Kanal Istanbul-projektet ikke er blevet annulleret, men den nøjagtige buddato er desværre stadig ikke annonceret.

Har præsidenten for IMM Ekrem İmamoğlu ret til at annullere Channel Istanbul-projektet?

Ekrem İmamoğlu, der forklarede, at han havde fundet Channel Istanbul-projektet unødvendigt i de spørgsmål, der blev stillet til ham før, har ikke sådan autoritet.

Med andre ord, hvis regeringen ønsker at gennemføre projektet, er det muligt at gennemføre projektet af ministeriet for miljø og urbanisering.

Kanal İstanbul Sidste rute: Kanal İstanbul-projektet starter fra Yeniköy, følg Sazlıdere Dam og møder Marmara fra Küçükçekmece søen. Geografiske forhold blev taget i betragtning ved bestemmelsen af ​​den nøjagtige rute til Kanal Istanbul, hvor rygter om ruten er blevet cirkuleret fra sprog til sprog i flere måneder.

Ifølge nyhederne fra Sabah-avisen Nazif KAraman har ministeriet for miljø og urbanisering forberedt reguleringsplanen for projektet i denne retning. Ministeriet sendte også planen til Istanbul Metropolitan Municipality og tilknyttede offentlige institutioner til en foreløbig undersøgelse.

Planen er i øjeblikket ved at blive revideret af IMM Department of Urban Development. Kommunen rapporterer til ministeriet som et resultat af revisionen. Efter at ministeriet har forberedt og underskrevet den endelige plan, vil der blive modtaget udtalelser fra andre kommuner og offentlige institutioner. Derefter suspenderes planen, IMM og distriktskommunerne.

Kanal Istanbul-historie

Historien om det alternative vandvejsprojekt til Bosphorus går tilbage til Romerriget. I korrespondancen mellem guvernøren i Bitinya Plinius og kejser Trajan blev Sakarya River Transportation Project nævnt for første gang.

Ideen om at forbinde Sortehavet og Marmara med en kunstig stræde er 16. 6 gange siden det 21. århundrede. I midten af ​​1500 årene var et af de store projekter 3 planlagt af det osmanniske imperium at forbinde Sakarya-floden og Sapanca-søen til Sortehavet og Marmarahavet. 1550 kom på dagsordenen under Suleiman den storslåede regeringsperiode. Arkitektene Sinan og Nicola Parisi, de to store arkitekter i perioden, begyndte at forberede sig til dette projekt på trods af krigene.

Kanal İstanbul tekniske oplysninger

Vil blive implementeret på den europæiske side af byen. En kunstig vandvej åbnes mellem Sortehavet og Marmarahavet for at lette skibstrafikken i Bosphorus, som i øjeblikket er en alternativ passage mellem Sortehavet og Middelhavet. På det punkt, hvor kanalen møder Marmarahavet, etableres en af ​​de to nye byer, som 2023 skal forventes etableret. Med denne kanal vil Bosphorus være helt lukket for tankskip, og to nye halvøer og en ny ø dannes i Istanbul.

  1. Længde 40 - 45 km
  2. Bredde (overflade): 145 - 150 m
  3. Bredde (base): 125 m
  4. Dybde: 25 m

453 millioner kvadratmeter af den nye by, der planlægges etableret på 30 millioner kvadratmeter, består af Kanal Istanbul. De øvrige områder er opdelt i lufthavne med 78 millioner kvadratmeter, Ispartakule og Bahçeşehir med 33 millioner kvadratmeter, veje med 108 millioner kvadratmeter, reguleringspakker med 167 millioner kvadratmeter og 37 millioner kvadratmeter er opdelt i fælles grønne områder. Det udvindede land vil blive brugt til opførelse af en stor lufthavn og havn og vil blive brugt til at fylde stenbrud og miner. Omkostningerne ved projektet kan være over $ 10 milliarder dollars.

15 januar Projektets rute er annonceret den 2018. Transportministeriet meddelte det for offentligheden, at projektet vil passere gennem søerne Küçükçekmece, Sazlısu-dæmningen og Terkos-dæmningen.

Dæmninger og søer, der skal bruges

Ifølge planen vil starten på Channel Istanbul være ved siden af ​​Istanbul lufthavn. Den vigtigste grund til, at ministeriet vælger denne rute, er, at det meste af det land, der er placeret på kanalaksen, hører til statskassen, og at Sazlıdere-dæmningen og Küçükçekmece-søen udnyttes på det maksimale niveau, når kanalen åbnes.

Udgravningsarbejde udføres i området 16 kilometer uden for Sazlıdere-dæmningen og Küçükçekmece-søen. Den endelige rute for Istanbuls skøre projekt vil være Yeniköy-Sazlıdere Dam-Arnavutköy-Başakşehir-Küçükçekmece sø. Ministeriet for miljø og urbanisering bad kommuner og institutioner relateret til infrastruktur og overbygningsprojekter til det næste års tilgangsplaner, projekter og arbejder til Kanal 50-100-projektet. I tråd med ministeriets udtalelser blev der udarbejdet en 1 / 100.000-udviklingsplan. Planen blev udarbejdet af generaldirektoratet for fysisk planlægning under ministeriet.

Kanal Istanbul - Nabo til Istanbul Lufthavn

Med planen blev nye bosættelser, handelsområder, turistcentre og reserveområder, der skulle konstrueres langs ruten til Kanal Istanbul, og ruten bestemt. I henhold til reguleringsplanen starter kanalen fra Yeniköy i nord, 3. Lufthavnen vil være tilstødende. 44 km længde og 200 meter bredde planlægges etableret i den nordlige og sydlige ende af kanalen vil være en luksus marina. Den vigtigste grund til, at ministeriet vælger denne rute, er, at det meste af jorden på kanalaksen hører til statskassen. I henhold til de data, der er udarbejdet i planen, bruges det meste af det land, som kanalen passerer, i landbruget. Projektet planlagde også at give maksimalt udbytte af Sazlıdere Dam og Küçükçekmece sø. Sazlıdere-dæmningen ligger i kanalen.

Kucukcekmece-søen, der får en farealarm på grund af forurening, finder også sted i kanalen. På denne måde vil ekspropriationsomkostninger og andre omkostninger være lavere. En anden fordel ved ruten er, at der ikke er noget skovland på vejen. Langs kanalen vil der være tætte og lavtæthedsboliger, kommercielle områder og turistcentre.

Projektområdet, der er planlagt som et alternativ til Bosporus, ligger inden for grænserne til distriktene Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir og Arnavutköy. Al infrastruktur og overbygninger, der skal etableres inden for rammerne af projektet, vil forblive inden for disse distrikts grænser.

Ifølge den afsluttede rapport er længden på ruten til Kanal Istanbul 45 kilometer. Kanalen passerer gennem distriktene Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir og Arnavutköy. Ruten starter fra krydset, der adskiller Marmarahavet fra søen Küçükçekmece og fortsætter langs Sazlıdere Dam Bassin. Efter at have passeret gennem landsbyen Sazlıbosna for at nå øst for Dursunköy og forbi landsbyen Baklalı vil nå Sortehavet vest for Terkos-søen. 7 km Küçükçekmece, 3 tusind 100 meter Avcılar, 6 tusind 500 meter Başakşehir, der forbliver ca. 29 kilometer, vil være inden for grænserne af Arnavutköy.

Kanal Istanbul-omkostninger

De samlede omkostninger til projektet forventes at være 20 milliarder. Under hensyntagen til investeringer såsom broer og lufthavne, 100 milliarder USD Det anslås.

Projekt 5 skal afsluttes i år

Cirka 5 tusinde arbejdere vil arbejde i byggefasen. Når projektet er afsluttet, giver det tusind mennesker beskæftigelse. 1,350 vil være velegnet til krydsning af selv DTW-skibe. Afhængig af kanalens dybde forventes ca. 1,5 milliarder kubikmeter udgravning. Det anslås, at 115 mio. Kubikmeter materiale vil komme ud fra uddybning af hav og bund.

3 Island bygges

I henhold til udsagnene i VVM-rapporten vil den første gruppe bestå af 3-sektioner, og det samlede areal vil være 186 ha. Den anden gruppe øer vil bestå af 4 øer, og det samlede areal vil være 155 ha. Den tredje gruppe består af 3-øer og dækker et område på 104 ha. Udgravning vil blive brugt uden for øen, der udfylder Sortehavskysten og konstruktionen af ​​den nye kyst til regionen Terkos-søen.

6 Bridge over Canal Istanbul

Ruterne for broerne blev også lavet. Bortset fra broer, vil nøddokser blive bygget i kanalen. For at sikre skibstrafik, sikker trafik og beredskab i tilfælde af ulykke eller sammenbrud vil 6 blive bygget til mobile 8-enheder, der skal kontaktes en gang hver kilometer. Lommerne på disse lommer vil være mindst 750 meter. Derudover vil der blive lavet beredskabscentre til betjening af kanalen, indgangs- og udgangsstrukturer for kanaler, infrastruktur og overbygninger såsom skibstrafiksystemer, bølgebrydere, fyrtårne ​​og Sortehavs- og Marmarahavets ventearealer.

23 km2 Ekspropriation, der skal udføres

De mest berørte områder er Şahintepesi, hvor 35 tusind mennesker bor og Altınşehir, hvor 14 tusind mennesker bor.

Et af de mest omtalte emner i Kanal Istanbul var ekspropriationsområderne. Ifølge rapporten passerer ruten 45 kilometer gennem Küçükçekmece søen, 8 passerer gennem Sazlıdere. En kilometer er skoven. Tilbageområder vil blive eksproprieret, og dette område er ca. 12 kvadratkilometer. De mest befolkede områder er mellem Küçükçekmece Avcılar-linjen og Baklalı Terkos. Blandt de områder, der er mest berørt af projektet, er Şahintepesi, hvor 23 tusind mennesker bor og Altınşehir, hvor 35 tusind mennesker bor.

Om Kanal Istanbul-projektet

Med gennemførelsen af ​​det planlagte İstanbul Kanal Istanbul ”-projekt inden for grænserne af Istanbul, Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir og Arnavutköy distrikter; reducere den alt for dominerende i Bosporus, forebyggelse af hændelser, der kan opstå efter en mulig søulykker og navigation af så Bosporus, liv, levering af varer og miljømæssig sikkerhed for alle lande, der bruger de tyrkiske stræder samt for Tyrkiet er af stor betydning. Det planlagte projekt har til formål at minimere skibstrafikken, der truer Bosphorus liv og kulturelle aktiver og at give alternativ adgang til skibe, der udsættes for tung trafik ved begge indgange.

I det foreliggende tilfælde, detaljerede tekniske undersøgelser i gang Kucukcekmece Sø ca. 45 kilometer lang - Sazlıdere Dam - Terkos følgende øst til korridor af byggeriet skal være afsluttet i indeholder år 5 året 100 tilstanden af ​​nødvendig vedligeholdelse Istanbul dermed forventes at tjene Tyrkiet.

Kanal Istanbul miljøvurderingsrapport

Alle Canal Istanbul-miljøvurderingsrapporter HER fradragsberettigede. (Filen er 141 MB)

Canal Istanbul Route

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar