Construction Center startede tunnelforretninger ved Morogoro Makutupora Railway Project

morogoro makutupora jernbaneprojekt til at udføre tunnelceremoni
morogoro makutupora jernbaneprojekt til at udføre tunnelceremoni

Tanzania, Morogoro - Makutupora Railway Project tunnel udgravning startede i 22 juli 2019 med ceremonien afholdt ved indgangen til den længste tunnel T2 (L = 1.031m).

Ceremonien var til stede af viceminister for arbejds-, transport- og kommunikation Hon. Eng. Atashasta Justus Nditiye, guvernør i Morogoro Stephen Kebwe, Kilosa-distriktsguvernør Adam Mboyi, TRC-bestyrelsesmedlem John Kondoro, TRC-direktør Masanja K. Kadogosa, Korail-projektleder Jong Hoon Cho, TRC-projektleder Faustin Kataraia, næstformand for bestyrelsen for Bygningscentret Erdem Arıoğlu, projektleder Hüsnü Uysal og landechef Fuat Kemal Uzun deltog i mødet.

I en tale ved tunnelen udtrykte viceminister for Tanzanias arbejds-, transport- og kommunikationsminister Nditiye sin glæde for at have deltaget i tunnelceremonien og sagde, at SGR-projektet er det største infrastrukturprojekt i landet. Han sagde også, at denne jernbanelinje er af stor betydning for både Tanzania og landene i regionen.

Projektet inkluderer 2.620 tunneler med en samlet længde på 4m. Længderne er henholdsvis T1 424 m, T2 1.031 m, T3 318 m og T4 847 m. T2-tunneludgravningsproduktion forventes afsluttet ved udgangen af ​​2019.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.