De vil køre for 'Istanbul uden trafik'

kosacaklar til en trafikfri istanbul

Det andet løb i uy I'm Running Istanbul ”arrangeret af İBB Spor İstanbul afholdes søndag i Üsküdar.

Deltagerne sveder ved Harem-kysten på en smuk sommerdag med sloganet i Vil du løbe i Üsküdar uden trafik? ”.

28, det andet løb i “Jeg kører Istanbul Spor-serien arrangeret af Spor Istanbul, et datterselskab af Istanbul Metropolitan Municipality, afholdes i Üsküdar søndag. Arrangementet afholdes med sloganet. Ønsker du at køre i en Üsküdar uden trafik? ,, Cirka 2 tusind Istanbul mennesker kører i Üsküdar uden en bil og uden trafik.

Løberne afslutter kurset ved at køre 3-tur til Harem Bus Station foran Üsküdar Ægteskabskontor og tilbage til Üsküdar. 10 kilometer af løbet afholdes i de elektroniske timing-chip-løbere vil blive tildelt med forskellige gaver.

LØS OG SJOV I EN

Üsküdar scenen med ”Running Istanbul” -serien starter med åndedrætsøvelser og opvarmningsbevægelser. Begivenheden bliver farvet med DJ-præstation og afsluttes med en prisuddelelse. Indbyggere i Istanbul konkurrerer og har en sjov søndag.

Koş Running Istanbul ”-serien består af 5-scenen, hvoraf den ene er en speciel scene. I år blev det første løb i serien afholdt i marts med den særlige fase af International Women's Day. Løbene efter Uskudar-etappen; Caddebostan fortsætter med Bakırköy og Bebek, som er det sidste løb i serien.

"Jeg løber til Istanbul" -projektet, Istanbul Marathon og Istanbul Half Marathon for at tilskynde til deltagelse såsom landevejsløb i Tyrkiet, at levere løb i serie til løberne, begyndere at løbe for at være i stand til at tilpasse sig kortdistanceløb blev lanceret i 2016.

En separat medalje med et specielt design tildeles i hver række løb. Løbere, der har afsluttet 4-serieløbet, vil være i stand til at kombinere deres medaljer for at afslutte 'I'm Running Istanbul' -medaljen.