Overpass bygget ved Köseköy Interchange

Kosekoy koprulu kryds blev bygget i den øverste passage indtastet tjeneste
Kosekoy koprulu kryds blev bygget i den øverste passage indtastet tjeneste

En moderne stålovergang blev bygget af Kocaeli Metropolitan Municipality ved Köseköy Bridge Junction, som giver forbindelse til distriktet centrum af Kartepe og fører køretøjstrafikken på ruten Istanbul - Ankara. 53 blev bygget af Institut for Videnskab og giver en sikker passage for borgerne, der passerer gennem kvarterene Dumlupinar og Istasyon med dens stålovergang med en længde på meter.


TIL SIKKER TRANSPORT
Mens hovedstadskommunen producerer vigtige projekter til en jævn og jævn strøm af transportnetværket, bygger den også moderne overfald, så borgerne ikke har problemer med at krydse. Takket være de overfarter, der er foretaget til de nødvendige punkter i byen, kan borgere nås sikkert og komfortabelt. En af disse strukturer var den moderne overgang, der blev bygget ved Köprülü-krydset, som blev bragt til Köseköy.

53 METER LENGDE
Overgangen, der er bygget til at tjene borgerne og bygget som et dobbelt span, har en længde på 53 meter og en bredde på 3 meter. Der er to trapper og to elevatorer i overgangen. Den nye stålovergang blev bygget ved hjælp af 115 tons stålmateriale. Anlægget af den moderne overgang er også afsluttet.

Gulv dækket med TARTAN TRACK
Den gamle betonovergang blev revet, og den nybyggede stålovergang blev taget i brug med et moderne og stilfuldt look. Trappen og gåplatformen på overgangen var dækket med tartan bane materiale fremstillet af skridsikker gummi. Konstruktionen af ​​lysstængerne passerer, hvilket gav sikker transport af borgere over hele regionen.Vær den første til at kommentere

Yorumlar