Melbourne Tram fungerer på solenergi

melbourne tram kører fuldstændigt med solenergi
melbourne tram kører fuldstændigt med solenergi

Melbourne, hovedstaden i staten Victoria, der sigter mod at øge sit mål for vedvarende energi med 50 procent, driver hele tramnettet i byen med solenergi.

Melbourne, den næststørste by i Australien, begyndte at betjene hele byens tramnetværk med solenergi.

Neoen Numurkah solkraftværk, der officielt åbnede i sidste uge, genererer 100 vedvarende energiprocent til at betjene byens enorme sporvandsnetværk. Denne facilitet blev bygget til at levere 255 tusind megawattimer elektricitet til det nationale energinet hvert år. Projektet blev finansieret under det australske arbejderpartis Solar Trolley Initiative.

390 svarende til at plante tusind træer
Takket være dette projekt vil beboerne i Melbourne have både renere sporvogne og mere behagelige samvittigheder. Kulstofemissionen, som det nye solkraftværk vil reducere, svarer til at fjerne 750 tusind biler fra veje eller plante omkring 390 tusind træer. Victoria, hovedstaden i Melbourne, har sat sit mål for vedvarende energi som 2025 op til 40 og 2030 op til 50. Dette solenergiprojekt betragtes også som et vigtigt skridt i denne henseende. (den Dünyahal)

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar