Seger Meets Bilforhandlere i Colombia og Peru

seger mødtes med colombia og peru bil eksportører
seger mødtes med colombia og peru bil eksportører

Horn design, produktion og salg i Tyrkiet leder i sukker, hostede Uludag Automotive Industry Eksportforening, Colombia og Peru i 30 Juni - 8 sluttede sig til bilruder sektor mission arrangement mellem datoerne for juli. Inden for rammerne af arrangementet har Seger mødt sine distributører i Peru og Colombia, hvor 2006 har eksporteret siden året, udveksler ideer om at få mere strøm på markedet og introducere nye produkter.

Seger, en af ​​de største hornproducenter i Europa og eksporterede sine horn til hele verden, mødtes med sydamerikanske distributører i overensstemmelse med eksportmålene. Seger deltog i automotive trade delegation arrangement organiseret af Uludağ Automotive Industry Exporters Association (OIB) i Colombia og Peru mellem 30 juni - 8 juli og kom sammen med sine distributører i Peru og Colombia for at fremme sit nye produktsortiment.

Med angivelse af, at de havde bilaterale forretningsmøder med distributører i Colombia og Peru inden for rammerne af arrangementet, sagde Seger Sales og Marketing Manager Cüneyt Coşkun, kapsamında Vi mødtes med colombianske og peruvianske distributører inden for rammerne af automotive sector delegation event og forklarede vores nye produktsortiment. Vi talte også om, hvad vi kan gøre for at få endnu mere magt på disse markeder. Det sydamerikanske marked er meget værdifuldt for Seger. Af denne grund har vi opereret gennem vores distributører og eksporteret til lande som Argentina, Ecuador, Colombia, Peru, Uruguay, Venezuela siden 2006. At Peru er nettoimportør i hoved- og forsyningsindustrien og Colombia i forsyningssektoren, er en vigtig mulighed for både os og andre tyrkiske virksomheder. Colombia pålægger også relativt lave toldsatser ved import. I den forbindelse er jeg meget glad, hvis vi kan bidrage til handelsdelegation tur gennem Tyrkiets eksport steget endnu mere. "Sagde han.

Udover hjemmemarkedet har Seger også en stærk tilstedeværelse i Japan, Palæstina, Rusland, Republikken Sydafrika, Polen, Tyskland, Jordanien, Rumænien og Sydamerika. Op til 70 eksporterer horn til landet. Seger tilføjer nye markeder til sin portefølje hvert år med sine specielle produktioner og producerer specielle produktioner på verdensmarkedet i henhold til landets egne kulturer, levevilkår og livsstil samt ønsker fra køretøjets mærker.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar