Ukrainske jernbaner lancerer rejse i VIP-vogn

ukraine jernbanevogn vogn starter rejsen
ukraine jernbanevogn vogn starter rejsen

Ukrainske jernbaner “Ukrzaliznytsya VIP tilføjer VIP-vogne med nummeret” 29 ine til Kiev-Uzhgorod-togene 30 / 0. Værelserne i vognen har et brusebad, tv og en dobbeltseng.

Toget afgår fra Kiev fra 2 i august - lige dage, og afgang fra Uzhgorod finder sted på enkeltdage.

Der er 6 værelser i vognen, og de har en dobbeltseng, garderobe, pengeskab, tv og personlig klimaanlæg. Hvert rum har også et badeværelse med håndvask, toilet og bruser. Dobbeltseng kan om ønsket ombygges til en sofa. Derudover er der en foldet øverste hylde og en konverteringstabel.

To personer kan rejse i en sådan bil på samme tid, men under alle omstændigheder, selv om passageren rejser alene, skal de købe hele rummet på én gang. Jernbanerne har endnu ikke annonceret deres rejsepriser på denne vogn.

Ukrzaliznytsia planlægger også at levere transporttjenester i bil samt togrejser med bil.

Køretøjsbæreren har et sikkerhedssystem samt specielt udstyr til sikring af køretøjet. Afhængig af køretøjernes størrelse er kapaciteten 4-8. Konduktøren vil ledsage køretøjet i fuldt omfang og koordinere laste- / losseoperationer samt sikre køretøjets sikkerhed. (ukrhab er)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar