30 Offentlig transport i Istanbul august og Eid al-Adha gratis

offentlig transport i juli august og ofre festival i istanbul fri
offentlig transport i juli august og ofre festival i istanbul fri

Istanbul Metropolitan Municipality, Eid al-Adha, 30 August Victory Day og skoler åbnes mandag i september 9 besluttede at tilbyde gratis offentlig transport i Istanbul.

Istanbul Metropolitan Municipality Council, under ledelse af IMM Formand Ekrem İmamoğlu'nun 2. Det afholdt sin session. Ekrem İmamoğlu og İBB sociale medier konti og live udsendelser fra İBB TV blev drøftet på mødet og vigtige spørgsmål blev drøftet og afgørelser taget.

CHP- og AK-partigrupper i tråd med forslaget fra fælles Eid al-Adha (11-14 august), 30 august sejrsdag og skoler åbner 9 september 2019 mandagstimer 06: 00- 14: 00 mellem offentlige transportkøretøjer for at levere gratis service. Afgørelsen blev truffet enstemmigt af parlamentsmedlemmer.

I overensstemmelse med beslutningen vil al offentlig transport, der er inkluderet i Istanbulkart-integrationen, kunne passere passagererne ved at skubbe deres kort gratis. ansøgning; İETT, Metrobüs, OTOBÜS AŞ (Eksklusive lufthavnsbusser), Private Offentlige Busser, Færge til Bylinjer, Privat Havvej Offentlig Transport Motorer

Det vil være tilgængeligt på sporvogns-, metro-, tog-, tunnel- og kabelbanelinjer, der forvaltes af Metro Istanbul.

Alle gebyrer vil blive opfyldt fra budgettet i Istanbul Metropolitan Municipality. I dag vil der være yderligere fly til offentlig transport.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar